22 - 23 september | Brussels Expo |  11.00 - 18.00 uur

Villa

€379.000

Murcia, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1201-1582
Prijs : €379.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw :
Square Footage : 289 m²
Perceel opp. : 1,050 m²
Omschrijving

Be-spoke villa te koop, oftewel uw eigen design villa ontwikkelen.

Dit fenomeen wordt steeds populairder in Spanje. We gaan samen dit project in en wij zorgen ervoor dat het absoluut uw droom villa wordt.

Met onze ervaringen en uw wensen maken we er iets moois van!

Bent u op zoek naar een villa gebouwd volgens uw eigen persoonlijke ontwerp en specificaties op een perceel van uw keuze in Hacienda del Alamo. Waarom niet een plek kiezen en laat ons u helpen bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen droomvilla.

De ¨standaard¨ villa beschikt over 3 slaapkamers, 3 badkamers, compleet ingerichte open Amerikaanse keuken, verschillende terrassen, dubbele garage, airco (warm – koud). Binnen de afmetingen kunt u diverse wijzigingen aanbrengen die aan uw wensen voldoen.

over Hacienda del Alamo:
Dit royaal opgezette golfresort ligt op slechts 2km van de authentieke stad Fuente Alamo. Het resort is prachtig aangelegd met palmen en exotische planten, die zorgen voor een mediterrane sfeer. De tuinen, wandelpaden en speeltuintjes zijn gelegen aan prachtige lanen. Het resort biedt veel sportieve services waaronder de 18-holes golfbaan die exclusief ontworpen is door Dave Thomas. Hacienda del alamo is het enige resort waar u gebruik kunt maken van de extra 6 holes trainingsbaan. De golfbaan heeft ook een putting green en drivingrange. Verder heeft u toegang tot de tennis- en paddlebanen, voetbalvelden, fitnessclub en zijn de tropische aangelegde tuinen uitgerust met gemeenschappelijke zwembaden. Er zijn verschillende restaurants op het resort waar u heerlijk kunt genieten van een menu del dia.

DroomHuisSpanje is uw vertrouwenspartner voor een aankoop aan de Costa Calida en of Costa Blanca zuid. Met onze persoonlijke aanpak en ervaring hebben wij al vele klanten aan hun droomhuis onder de Spaanse zon geholpen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op via email of bel ons voor een persoonlijk gesprek.

Adres
Land : ES
Provincie : Murcia
Plaats : Hacienda del Alamo
DroomhuisSpanje
0034653120633
DroomhuisSpanje
calle Rosalia Ureña 3
30858 Murcia
Spanje
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Contact