18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  11.00 - 18.00 uur

Vakantiewoning in Portugal kopen

Jaar na jaar stijgt de vraag naar vakantiewoningen in Portugal. Dat is niet verrassend als we kijken naar de prijzen van tweede woningen, het klimaat en het lekkere eten. Ook de verhuurrendementen van de woningen in Portugal spelen in het voordeel van de toenemende populariteit.

Aankoop van tweede verblijven in Portugal groeit in populariteit

Vakantiewoning in Portugal kopenJaar na jaar groeit de vraag naar tweede woningen in Portugal bij de Belgische bevolking. En dat vinden wij volkomen terecht! Heel wat Belgen zien een tweede woning in Portugal als een goede investering en willen deze in de toekomst verhuren. Een andere groep wil regelmatig zelf naar het vakantiehuis in Portugal afreizen en genieten van het mediterrane klimaat. Hoe noordelijker je gaat, hoe kouder het wordt. Ga je richting de Spaanse grens, dan zal je een duidelijke temperatuurstijging merken.

De Algrave is een regio die meer en meer in trek blijkt te zijn bij kopers van een vakantiehuis. Je kunt er genieten van zon, zee, strand en de prachtige omgeving. Een locatie waar je letterlijk kan wegdromen. En, niet onbelangrijk, de woningen in Portugal zijn nog steeds betaalbaar.

Wilt u een vakantiehuis kopen in Portugal? Kom dan zeker eens langs op de Second Home Beurs. Je kunt er luisteren naar interessante seminars en praten met deskundigen die vastgoed verkopen in Portugal.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een tweede huis in Spanje? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Land

Algarve, Portugal

0Slaapkamer
0Badkamer
5Picture
€625.000

Apartment

Algarve, Portugal

0Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
€275.000

Apartment

Algarve, Portugal

0Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
€895.000

Appartement Bestaande bouw

Faro, Portugal

4Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
De indeling is als volgt: 4 slaapkamer appartement in een afgesloten condominium. Op de onderste verdieping 2 slaapkamers, badkamer, keuken, voorraadkast, een woonkamer van 97 m2 en 2 overdekte balkons.
€230.000

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Lisbon, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Fantastische, nieuwe, moderne eengezinswoning, gelegen op 2720m2 eigen grond, met rondom een spectaculair wijds uitzicht! Het ruime zwembad heeft alle privacy.
€510.000

Appartement Nieuwbouw

Setubal, Portugal

5Slaapkamer
4Badkamer
21Picture
Geen omschrijving beschikbaar.
€415.000

Uniek gelegen moderne woningen in een prachtige groene omgeving Te Koop aan de Zilverkust van Portugal - Paradise Garden

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
18Picture
Dit project is gelegen op een zeer unieke locatie, midden in de natuur met volledige privacy en op minder dan 2km van de prachtige baai van São Martinho do Porto, bekend als het beste strand van Portugal voor families en kinderen.
€282.500

Alleenstaande Design Villa met Panoramisch uitzicht te Koop aan de Zilverkust - Portugal - Casa do Sobreiro

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
4Badkamer
8Picture
Deze alleenstaande design villa is gelegen op een ruime kavel van 1740m2 nabij het typische dorpje Casal da Cabana, gelegen in de buurt van de toeristische en pittoreske stranden van Nazaré en ook dichtbij de natuurlijke baai van São Martinho do Porto aan de Zilverkust van Portugal.
€399.500

5 moderne woningen nabij tallozen stranden in een mooie natuurlijke omgeving te Koop in Portugal - Silver Coast - Villas da Rainha - Pataias

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
5 moderne woningen nabij tallozen stranden in een mooie natuurlijke omgeving te Koop in Portugal - Silver Coast - Villas da Rainha - Pataias Deze villa´s zijn gelegen boven Nazaré in een mooie natuurlijk omgeving. Mensen die graag van wandelen of fietsen houden, komen hier zeker aan hun trekken.
€212.000

4 Mooie design villa's te koop in Nadadouro aan de Zilverkust van Portugal - Casas da Figueira

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
4 Moderne huizen te koop in Nadadouro - Costa de Prata - Portugal.nDeze villa's zijn gelegen op slechts 5 min van het exclusieve strand van Foz do Arelho en slechts op 5 minuten van de stad Caldas da Rainha.
€289.000

Mooie design woningen gelegen in kleine urbanisatie in de omgeving van de Lagune van Obidos en het strand van Foz do Arelho - Casas dos Chãos - Nadadouro

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
14Picture
7 Mooie design villa's, gelegen in een kleine urbanisatie, in de directe omgeving van de lagune van Obidos en het strand & centrum van Foz do Arelho te koop in de Silver Coast van Portugal.
€254.000

14 Design Villas Te Koop met panoramisch zicht aan de Costa de Prata van Portugal - Quinta Nova I

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
14 Design Villas Te Koop met panoramisch zicht aan de Costa de Prata van Portugal - Quinta Nova I Deze gezellige verkaveling bestaat uit 2 verschillende types van villa´s. Er zijn 8 villa´s met 2 verdiepingen en 6 gelijkvloerse villa's.
€274.000
192 ResultatenResultaten per pagina