18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  10.00 - 18.00 uur

Vakantiewoning in Griekenland kopen?

Voor veel Nederlanders is Griekenland niet alleen in trek als vakantiebestemming, maar ook voor de aankoop van een tweede woning. Het mediterrane klimaat, de interessante cultuur en de gastvrijheid van de Griekse bevolking zijn maar enkele zaken waardoor het land zo geliefd is bij Nederlanders. En, ook het investeringsklimaat is er positief. Wat wil je nog meer?

Een tweede verblijf in Griekenland = puur genieten

Vakantiewoning in Griekenland kopen

Voor veel mensen is het een droom om ooit een huis, villa of appartement te kopen onder de Griekse zon. Als we kijken naar de rente van de leningen lijkt het nu het goede moment om een vakantiehuis in Griekenland te overwegen. Je kunt er kiezen voor oude traditionele huisjes, maar ook voor grote villa’s met zwembad en verschillende luxe opties.  De prijzen van vakantiewoningen op een mooie locatie in Griekenland zijn gemiddeld ook iets lager dan de prijzen in Italië en Spanje.

Een vakantiewoning in Griekenland kopen heeft natuurlijk heel wat voordelen. Zo ben je er met 320 dagen zon per jaar verzekerd van een natuurlijke dosis vitamine D.  Je kunt er genieten van zon, zee, strand en het eten is er in het algemeen goedkoper dan in Nederland.

Als buitenlander ligt het voor de hand dat een koper op zoek gaat naar makelaar in van Grieks vastgoed. In Griekenland zijn diverse soorten makelaars actief, van grote makelaarskantoren die voornamelijk in de grote steden zijn gevestigd en zich met het bovengedeelte van de markt bezighouden, tot kleine ‘traditionele’ Griekse makelaars.

Wil je meer weten over de aankoop van een vakantiewoning in Griekenland? Bezoek dan onze Second Home Beurs. Onze exposanten en sprekers helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Griekenland? Download het whitepaper

BE – NL – 728-90 – Griekenland

Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Villa

Kreta, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
Prijs op aanvraag

Villa Nieuwbouw

Kreta, Griekenland

3Slaapkamer
3Badkamer
6Parkeerplaats
24Picture
Luxe villa in het zuiden van Kreta, gelegen op een heuvel, met adembenemend panoramisch uitzicht op zee, deze superieure drie (3) slaapkamer villa met uitnodigende infinity pool, is gebouwd volgens de hoogste normen en voldoet aan alle eisen voor een comfortabel en vrij leven aan de zuidkant van het
€698.000

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Kreta, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
47Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€249.000

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Ionian Islands, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
43Picture
Wilt u letterlijk aan het strand wonen? Het villatype SEAFRONT LUXURY wordt gebouwd op locaties direct aan het water en is ook ideaal voor verhuur in het hogere segment. Elke villa beschikt over een infinity-zwembad, dat u het gevoel geeft dat u in zee zwemt.
€465.000
40 Results returned.Per Page