22 - 23 september | Brussels Expo |  11.00 - 18.00 uur

Vakantiewoning in België kopen

Ben je op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan is een vakantiewoning in België perfect! In België kun je genieten van de zee, het strand of de prachtige natuur in de Ardennen. De bourgondische cultuur van onze zuiderburen spreekt ons als jaren aan. Nu is het dé moment om te investeren in een vakantiewoning in België

Een tweede verblijf aan de Belgische kust of de Ardennen?

Vakantiewoning in Belgie kopen

U wilt graag een tweede verblijf dicht bij huis? Dan is een vakantiehuis in België een prima oplossing! Aan de kust kunt u genieten van het strand, de zee en (bij goed weer) van de zon. Het grote voordeel van de Belgische kust is natuurlijk ook de taal want u kan er zowel Nederlands als Frans praten. Meer geïnteresseerd in de natuur en de rust? Dan raden wij u een vakantiewoning aan in de prachtige Ardennen.

De grootste troef van de Belgische Ardennen is ongetwijfeld de prachtige natuur waarin u terecht komt.

Een vakantiewoning in België koopt u natuurlijk niet over één nacht ijs. Op Second Home Expo helpen onze exposanten en sprekers graag bij het leggen van de puzzelstukken. Wij raden u dus aan pas een vakantiewoning te kopen als het voledige plaatsje voor u duidelijk is.

Bent u geen inwoner van België? Dan informeren wij u graag over de dubbele belastingheffing. Dan geeft u uw tweede woning dus aan in de belastingen van het woonland, maar ook België zal belasting willen heffen op uw vakantiewoning. Meer informatie over een tweede woning in België leest u in de whitepaper of ontvangt u op de beurs via onze exposanten of seminaries.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in België? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Vrijstaande recreatiewoning Bestaande bouw

Luxemburg, België

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
11Picture
Center Parcs Les Ardennes beschikt over 350 recreatiewoningen die verspreid over de zuidhelling van het park liggen. De vernieuwing van de recreatiewoningen en de parkvoorzieningen maken van Center Parcs Les Ardennes een unieke investeringskans.
€106.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Liège, België

4Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Dit pand is te koop met een gegarandeerde opbrengst voor de eerste 5 jaar van 10000,00 per jaar. Wij verhuren dit pand sinds 1,5 jaar. Alleen al het formule 1 weekend eind augustus, geeft een opbrengst van 2500 euro. Door de koopprijs te verlagen van 210k naar 160k garanderen wij de verhuringen.
€210.000

Bungalow Bestaande bouw

Limburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
2Parkeerplaats
14Picture
Schitterende vakantiewoning in park te Houthalen-Helchteren. Dit 5 sterren park is een natuur- en recreatiegebied in de gemeente Houthalen-Helchteren in de provincie Belgisch Limburg.
€99.000

Vrijstaande recreatiewoning Bestaande bouw

Flemish Brabant, België

3Slaapkamer
1Badkamer
4Parkeerplaats
8Picture
De vrijstaande woning is gelegen in België, Vlaams-Brabant in het centrum van Pellenberg. De woning ligt vlakbij een school en de bushalte. De woning beschikt over 3 slaapkamers , waarvan 2 met wastafel, 1 badkamer met toilet, 1 toilet, 4 grote kelders.
€591.750

Chalet Nieuwbouw

Luxemburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Type Karper, luxe voor 6 personen. Dankzij het voor 2/3 overdekt terras van 40m² kan je volop genieten van de rust en de groene omgeving. Deze karakteristieke paalwoning bevat drie slaapkamers, een zit-en eethoek voor 6 personen en een badkamer met inloopdouche van 90 x 140 cm.
Prijs op aanvraag

Chalet Nieuwbouw

Luxemburg, België

2Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Het type Zalm voldoet aan alle comfort en wensen. Het terras van 33m² is voor 2/3 overdekt en de luxueuze living en keuken zijn zeer gezellig ingericht. De badkamer beschikt over een inloopdouche van 90 x 140cm, het toilet is afzonderlijk.
Prijs op aanvraag

Chalet Nieuwbouw

Luxemburg, België

1Slaapkamer
1Badkamer
Parkeerplaats
3Picture
Het type Forel is op maat van twee personen gemaakt. Dit buitenverblijf heeft een overdekt terras van 20m² zodat u perfect kan genieten van de groene omgeving. De mooie badkamer beschikt over een ruime inloopdouche van 90 x 140cm. De chalet is splinternieuw aangezien hij gebouwd is in 2017.
Prijs op aanvraag

Vrijstaande recreatiewoning Bestaande bouw

Luxemburg, België

4Slaapkamer
2Badkamer
6Parkeerplaats
14Picture
In het hartje van de Belgische Ardennen nabij La Roche en Houffalize,Bastogne een luxe comfortabele (vakantie)woning met veel extra's. De woning ligt op een top met prachtig uitzicht over de Ourthevallei. Het is een uiterst energiezuinige woning (A+) gebouwd in 2013 onder architectuur.
€349.000

Appartement Nieuwbouw

West Flanders, België

3Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Residentie Wanderer telt vijftien villa-appartementen en garages, die te koop worden aangeboden vlak bij het strand en de surfclub Sycod.Bij het interieur van de villa-appartementen is niets aan het toeval overgelaten.
€297.500
    9 ResultatenResultaten per pagina