11 - 13 oktober 2019 | Flanders Expo Gent |  11.00 - 18.00 uur

Bezoek de Second Home Expo

Droomt u ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar u kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wilt u investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan bent u op de Second Home Beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven u de nodige informatie en helpen u graag bij het vervullen van uw droom. Meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Bekijk dan zeker ook het seminarieprogramma.


Openingsuren

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 11:00 tot 18:00uur in Hal 1. U bent van harte welkom.


Beurslocatie

De beurs vindt plaats in Flanders Expo Gent. Voor uw navigatie kunt u  “Maaltekouter 1” in Gent gebruiken.


Parkeren

Flanders Expo Gent beschikt over voldoende parkingplaatsen. De parkings zijn gemakkelijk bereikbaar en bevinden zich vlakbij de verschillende hallen. 


Openbaar vervoer

Bekijk hier hoe u snel en eenvoudig met het openbaar vervoer Flanders Expo Gent kan bereiken.


Mindervaliden

De infrastructuur van Flanders Expo in Gent beschikt over talrijke toegangspunten voor personen met beperkte mobiliteit.


Toegang

De toegang tot de beurs bedraagt €15,00 per persoon. Wanneer u zich online registreert, ontvangt u € 5,00 korting per persoon. Na online registratie kunt u direct uw toegangskaart uitprinten en ontvangt u ook een kopie per email. U betaalt uw toegangsprijs op de beurs. 


Eten en drinken

In het restaurant op de beurs kunt u diverse etenswaren bestellen, zoals verse broodjes en warme gerechten. Ook kunt u als bezoeker een gratis wijntje proeven bij de Wine Bar, in het midden van de beurs. 


Wifi

Voor bezoekers van de beurs is er gratis wifi beschikbaar. U dient zich wel in te loggen en de algemene voorwaarden te accepteren. 


Toegang kinderen

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang, indien begeleid door een volwassen bezoeker.


Honden

Honden zijn toegelaten op de beurs wanneer u zelf zorgdraagt voor uw huisdier.