Binnenkort vliegt u ook vanaf Antwerpen naar uw tweede verblijf

Vanaf 17 april vliegt Jetairfly 15 vluchten per week van en naar de luchthaven van Antwerpen. In aanvulling op de 6 lijnvluchten naar Palma (2x/week), Alicante (2x/week) en Malaga (2x/week) kondigen Jetairfly en Antwerp Airport vandaag nog 9 vluchten aan naar citytrip-, business- en modebestemmingen : Berlijn (3x/week), Milaan (3x/week) en Barcelona (3x/week). Lowcosttickets voor elk van deze nieuwe lijnen zijn vanaf morgen donderdag 23 oktober boekbaar vanaf € 29,99 per persoon per traject, 15 kg ruimbagage inbegrepen.

Vroege boekers zien zich op www.jetairfly.com en bij hun reisagent beloond met de laagste tarieven. Jetairfly geeft een boost aan de activiteit op Antwerp Airport. De 6 nieuwe vliegbestemmingen zullen het passagiersaantal voor lijnvluchten van en naar Antwerpen bijna verdubbelen. Door de combinatie van hetgrootste vliegtuig dat op Antwerpen zal actief zijn (112 plaatsen) en een verwachte hoge bezettingsgraad, zal deze passagiersverdubbeling zich vertalen in "slechts" een kwart meer lijnvlucht-vliegbewegingen dan vandaag.

Jetairfly voegt een derde E-Jet E190 toe aan haar vloot om deze operatie op te zetten. Dit jetvliegtuig staat wereldwijd bekend als één van de modernste en meest comfortabele regionale jets. De passagiers waarderen vooral de 2-aan-2 opstelling van de zetels en het grotere ruimtegevoel. In vergelijking met turboprop-vliegtuigen vliegt deze jet sneller, en is de vibratie en het geluid aan boord lager.

De E-Jet kenmerkt zich ook door zijn lage ecologische voetafdruk. Met een gemiddelde van 3 à 3,2 liter brandstof per passagier per 100 km heeft dit vliegtuigtype een laag verbruik en uitstoot. Dankzij stillere motoren met een lagere geluidsprojectie en de modernste navigatieapparatuur die precisievliegenmogelijk maakt, is de E-Jet voor de omwonenden van Antwerpen één van de stilste vliegtuigtypes.

Met deze uitbreiding zal Jetairfly in 2015 105 luchthavens verbinden met ruim 180 lijnen. Ze kadert volledig in enerzijds Jetairfly's filosofie om zich te differentiëren door uit élke Belgische passagierluchthaven te vliegen, teneinde zo nabij mogelijk te zijn bij haar reizigers. Anderzijds passen de nieuwe lijnen uit Antwerpen perfect in Jetairfly's hybride model, waarmee het zowel vakantiegangers, zakenreizigers, lowcostpassagiers als VFR ("visiting friends and relatives") bedient voor vakantie, zaken, familiebezoek of tweede verblijf.

Tickets vanaf €29,99 zijn vanaf donderdag 23 oktober boekbaar op www.jetairfly.com, in Belgische en buitenlandse reisagentschappen (via GDS-systemen). Tickets zijn ook vanuit het buitenland boekbaar, ook one way en in omgekeerde richting. Hiermee mikken Jetairfly en Antwerp Airport niet enkel op vertrekkende passagiers, maar ook aankomende passagiers, die reizen voor toerisme, zaken of familiebezoek.

Marcel Buelens, CEO van beide LEM's voor Egis in België, die instaan voor de uitbating van de Luchthavens Antwerpen en Oostende-Brugge, is verheugd met de komst van Jetairfly op de luchthaven van Antwerpen : "Zes bestemmingen die in een recent onderzoek door het Antwerpse publiek tot meest gegeerde werden verkozen, worden nu aangeboden door Jetairfly."

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een tweede verblijf kopen aan de Belgische kust

Droom je van een vakantiewoning of appartement aan de kust? Enkele tips voor wie een tweede verblijf wil kopen aan de zee.

Bekijk

Een tweede verblijf aan de Belgische kust

Wie een vakantiehuis wil kopen, hoeft het niet per se in het buitenland te zoeken. Ook onze Belgische kust heeft heel wat te bieden! Er valt altijd iets te beleven en er hangt een unieke sfeer die je in het binnenland niet vindt. Van appartementen met zeezicht tot charmante huizen in de duinen en statige belle époque-villa’s: er is voor elk wat wils!

Bekijk

Meer dan 50 % verkiest een buitenverblijf in België

Zo’n 410.000 Belgen hebben ergens een tweede verblijf en meer dan de helft hiervan heeft dit tweede verblijf in België. Volgens de Studiedienst van de Vlaamse regering zijn het er momenteel een kleine 215.000. In 75 % van de gevallen gaat het om huizen en appartementen, de overige 25 % omvatten vakantiewoningen, bungalows en chalets in verblijfsparken, op campings of recreatiegebieden.

Bekijk

Oost-Vlamingen spannen de kroon aan de kust

In geen enkele Vlaamse provincie bezitten zoveel inwoners een tweede verblijf aan de kust als in Oost-Vlaanderen. Bijna 18.000 Oost-Vlamingen zijn eigenaar van een tweede verblijf aan zee. Dat blijkt uit cijfers van het West-Vlaams provinciebedrijf Westtoer.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden