29/09 - 1/10 | Brussels Expo |  11.00 - 18.00 uur

Nieuws

Casimmo

CASIMMO is een advies- en verkoopkantoor met meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van 2de woningen / buitenverblijven.  Het uitgangspunt is een sterke persoonlijke benadering met het accent op “vertrouwen” en “professionele begeleiding”.  
CASIMMO verkoopt uitsluitend eigen projecten zodat u rechtstreeks van de fabrikant koopt zonder tussenpersoon. De producten van CASIMMO staan voor een hoogwaardige kwaliteit, een uniek bouwconcept, duurzaamheid en GROENE energie, ….

Kenmerkend aan de projecten van CASIMMO is dat deze steeds in het GROEN gelegen zijn met een uitstraling van rust en comfort. CASIMMO maakt deel uit van een internationale groep waar ondermeer FUNVILLA (bouwfirma), MOLENHEIDE (verblijfspark) en FUNHOMES (touroperator) toebehoren.

 

Door de jaren heeft CASIMMO zich gespecialiseerd met koopprojecten in BELGIË (Limburg) en ZUID-WEST FRANKRIJK (Lot – et – Garonne).  Op de diverse projecten worden verschillende type woningen aangeboden van 4 tot 10 personen die beantwoorden aan de hedendaagse behoefte van de 2de huis eigenaar : comfortabel, kwalitatief en onderhoudsvriendelijk.  

Alle woningen kunnen aangekocht worden voor verhuur en/of eigen gebruik.  De aankoop is steeds in volle eigendom en mogelijk met/of zonder eigen grond.  Op geen enkel project is er een huurverplichting.  Voor de beleggers zijn er regelmatig specifieke formules met een VAST HUURRENDEMENT naast een beperkt aantal weken eigen gebruik buiten de Belgische- en Nederlandse schoolvakanties. 

 

Bedrijfsnaam Casimmo
Website www.casimmo.eu
Aanbod België, Frankrijk
Telefoon Tel : 32 (0)11 60 57 41
Kantoor Molenheidestraat 11
  3530 Houthalen-Helchteren
  België
Type Makelaar