Bezoek de beurs

12 - 13 februari 2022 | Flanders Expo Gent | 11:00 – 18:00 uur

Bezoek Second Home Expo

08 - 10 oktober 2021, Flanders Expo Gent

Start de zoektocht naar een vakantiewoning

Droom je van je eigen vakantiehuis? Op Second Home Expo ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder één dak. Of laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die je tijdens de seminaries en met persoonlijk advies graag helpen bij het vervullen van jouw droom. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan Second Home Expo jouw eerste stap naar een tweede huis?


MEER OVER DE BEURSRegistreer je gratis TICKETS

 

Informatie & inspiratie

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op Second Home Expo staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede verblijf een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminaries. Zo weet je zeker dat die belangrijke eerste stap er meteen een in de goede richting is.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden