Een appartement in Turkije,

Dat is genieten van het prachtige weer en fantastische cultuur

Appartement kopen in Turkije en genieten van een aantrekkelijk rendement

Turkije is voor veel Belgen niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook erg populair voor het kopen van een appartement. De warme zomers in combinatie met het gunstige investeringsklimaat maken Turkije tot één van de meeste geliefde locaties om een tweede huis te kopen. Dit alles in combinatie met de Turkse gastvrijheid, het lekkere Turkse eten en de grote schat aan cultuur.

Genieten van het warme weer, mooie stranden, lekker eten en een gastvrije cultuur. Niets nieuws onder de zon voor mensen die appartement in Turkije kopen. Ook de populariteit van Turkije als vakantiebestemming maken het interessant wanneer je ervoor zou kiezen om je appartement in Turkije te gaan verhuren.

Zowel de plaatsen aan de Middelandse zee als de Egeïsche zee zijn vanuit België (en Nederland) zeer goed bereikbaar. Diverse Low-cost airlines vliegen bijna dagelijks op deze bestemmingen tegen voordelige tarieven.

Informatie over het kopen van een appartement in Turkije

Een huis kopen in Turkije verloopt anders dan de aankoop van een vakantiewoning in België. Het is dan ook belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren over dit proces. Op de Second Home Expo zijn verschillende onafhankelijke experts aanwezig die u hierover kunnen informeren. Tevens is er een ruim aanbod van aanbieders van vakantiewoningen uit Turkije. Dagelijks is er ook een seminarie over de aankoop van een vakantiewoning in Turkije.

 

 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden