Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Ooltgensplaat

Zeeland, Nederland

Vanaf € 209.000

Woning delen
Woonoppervlakte 75m2
Perceeloppervlakte 400m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

KIJKDAGEN ZATERDAG 24 en 31 oktober van 10.00 - 15.00.


76 superieure recreatiewoningen voor eigen gebruik of als belegging met een rendement tot 5%.

HET RECREËREN IS HIER NOG ZO ANDERS
Niet midden in de schijnwerpers en juist daardoor zo bijzonder: Park Groenland op Goeree-Overflakkee. Met 76 vakantiewoningen van de hoogste kwaliteit op een onverwachte locatie: Ooltgensplaat, aan de andere kant van het eiland. Hier geen massa, vakantiefiles en winkels vol toeristen. Hier voeren juist rust, ruimte, landelijkheid en ontspanning de boventoon. Bijna zoals Zeeland vroeger was. Het dagelijkse leven in Park Groenland is werkelijk verrukkelijk. De prachtige luxe woning, de 400-800 m2 eigen grond, de overweldigende natuur, de zilte lucht vol zuurstof, de prachtige stranden, de eindeloze fietsroutes, de vele watersportmogelijkheden en er is nog zoveel meer. Park Groenland mag u gerust heel "eigen noemen"en ingetogen chique. Dat maakt het project zo aantrekkelijk voor mensen die iets heel bijzonder zoeken. Als persoonlijk bezit of als belegging met een heerlijke opbrengst.

GROOT, GROEN, GENIETEN
Vanaf de weg naar Ooltgensplaat oogt Park Groenland als een besloten privéterrein. Een natuurlijke enclave, een oase van rust waar iedereen zijn eigen territorium heeft. Op het terrein zelf verrast de ruimtelijke indeling van het park en de smaakvolle architectuur van de 76 woningen. De huizen zijn verkrijgbaar in twee volumes. Type Harald met een inhoud van 350 m3 en type Seeland met een inhoud van 300 m3. Naast de twee maatvoeringen zijn er ook 9 varianten in gevelbetimmering, metselwerk en pannenkleur. Alles om het recreatiepark een smaakvolle, levendige en gevarieerde aanblik te bezorgen.

Natuurlijk voldoen alle woningen aan de hoogste eisen qua duurzaamheid, ze zijn gasloos en elke variant heeft een oplaadmogelijkheid voor de elektrische auto.

Type HARALD:
Woningtype Harald vormt de kroon op het verblijven in Park Groenland. 350 m2 om in alle rust en op niveau te genieten! Harald is helemaal af te stemmen op uw wensen door allerlei extra's als een dakkapel, een veranda en meer. Alle woningen zijn gericht op het zuidwesten, om zo maximaal van de zonne-energie te kunnen profiteren. Harald wordt gebouwd met betonvloeren, kalkzandsteen binnenwanden, gemetselde buitengevel, een hoogwaardig geïsoleerd dak met keramische pannen en Harald heeft natuurlijk een warmtepomp. Woningtype Harald geeft iedereen ook qua energievoorzieningen alle ruimte.
Kenmerken:
- inhoud 350 m3
- kavel van 400-800 m2 eigen grond
- basis plattegrond 7,25 x 9,23 meter
- woonkamer/keuken +/- 30 m2
- slaapkamer begane grond 10 m2
- douche en toilet op de begane grond
- eerste etage: twee slaapkamers en badkamer
- diverse opties: uitbouw, dakkapellen, veranda, etc.

Type SEELAND:
Wat een heerlijke ruime woning met 300 m3! Met drie slaapkamers, een badkamer, diverse uitbouw opties en de gunstige ligging ten opzichte van de zon gaat u hier maximaal genieten van alle vrijheid die Park-Groenland biedt.
Seeland wordt gebouwd met betonvloeren, kalkzandsteen binnenwanden, gemetselde buitengevel, een hoogwaardig geïsoleerd dak met keramische pannen. Dit laatste is zeer uitzonderlijk voor recreatiewoningen maar om aan de nieuwste energie prestatienormen te voldoen worden ze ook toegepast in Park Groenland. Andere belangrijke kenmerken zijn PV panelen op het dak en de warmtepomp. Woningtype Seeland is echt een nieuw vrijheidsbeeld met die vele extra's waaruit u kunt kiezen.
Kenmerken:
- inhoud 300 m3
- kavel van 400-800 m2 eigen grond
- basis plattegrond 8,60 x 9,00 meter
- woonkamer/keuken +/- 26 m2
- slaapkamer begane grond 8,4 m2
- douche en toilet op de begane grond
- eerste etage: twee slaapkamers en badkamer
- diverse opties: uitbouw, dakkapellen, etc.

Keuken:
Voor de inrichting van de keuken zijn we de samenwerking aangegaan met Tieleman Keukens uit Middelharnis. Wat een bedrijf! Als het gaat om koken, kokkerellen en comfort dan is Tieleman beslist de beste partij. Niet voor niets is het bedrijf meerdere keren uitgeroepen tot de beste keukenleverancier van Nederland. Ook voor de speciale keukens in Park Groenland biedt Tieleman een superieur assortiment.

Verhuren:
Veel eigenaren zullen het liefst zelf het hele jaar doorbrengen in Park Groenland. Groot gelijk! Toch kan het financieel heel interessant zijn uw woning regelmatig te verhuren. We zijn een samenwerking aangegaan met Roompot. Marktleider en specialist op het gebied van de verhuur van recreatieve eenheden. Roompot heeft zoveel parken en ervaring, een absolute aanrader. Het beleggingsrendement kan oplopen tot een direct rendement van 5%. Vraag naar de voorwaarden.

Roompot biedt u de mogelijkheid uit drie interieurs. We kunnen u verzekeren dat elk interieur heel smaakvol is en dat u er zich helemaal in thuis zult voelen. Verhuren met Roompot gaat u jarenlang zoveel gemak, rust en huurders bezorgen.

Stenen altijd een goede Belegging:
Nu sparen nauwelijks meer loont zoeken veel mensen andere manieren om rendement op hun geld te krijgen. Beleggen in vastgoed is erg gunstig want stenen overleven uiteindelijk elke crisis. Wat opvalt is dat mensen echt de recreatievilla's als belegging hebben ontdekt. De combinatie van een fraaie locatie, hoge kwaliteit woning, het plezierige eigen gebruik, de verhuurmogelijkheden en het hoge rendement is natuurlijk ook wel heel aantrekkelijk. Park Groenland is op dat vlak natuurlijk een hele interessante aanbieding. De makelaar kan u er veel meer over vertellen.

Dat Park Groenland een heel bijzonder recreatiepark is zal u nu wel duidelijk zijn. Het wordt er prachtig en is een ideale domicile voor mensen die niveau, kwaliteit van leven, rust, ruimte en een heerlijke natuurlijke omgeving zoeken. Park Groenland is duidelijk niet bedoeld voor de massa en er komen dan ook maar 76 woningen. In twee groottes en in 9 verschillende variaties om het exterieur te verbijzonderen. Daarnaast zijn er nog allerlei andere mogelijkheden om de woningtypes Harald en Seeland helemaal op uw wensen af te stemmen. Neem voor meer informatie contact op met de genoemde makelaars. Die kunnen u alles vertellen over kansen, aantrekkelijke prijzen en de mooie toekomst van Park Groenland.

Voor meer informatie wordt u vriendelijk doorverwezen naar: https://park-groenland.nl/magazine

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID94612

PrijsVanaf € 209.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Rietveldseweg

Postcode 3257 LP

Plaats Ooltgensplaat

Land Nederland

Regio Zeeland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Dirkshorn 1 B.v.

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning