Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in OJEN (MARBELLA)

Malaga, Spanje

Prijs op aanvraag

Woonoppervlakte 175m2
Perceeloppervlakte 150m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Ontdek een plaats van natuurlijke schoonheid, op het prachtige Andalusische platteland, op enkele minuten van Marbella en ingebed in de bergen van Ojén. Palo Alto is een exclusieve gemeenschap op een heuveltop met ononderbroken uitzicht over de schitterende Middellandse Zee. Een plek waar gelijkgestemde mensen de fijnere dingen in het leven kunnen waarderen, van paardrijden tot de heuvels en ontspannen in het infinity-zwembad, tot nippen aan cocktails op het terras van uw prachtige huis.

20 prachtig ingerichte appartementen en penthouses op een verhoogd plateau met het meest prachtige panoramische uitzicht op de Middellandse Zee. Gerenommeerde Pedro Pena is een van de interieurontwerpers voor Los Pinsapos en zal een ruim open interieur hebben met aanpasbare, ruime terrassen, solaria en weelderige privétuinen. Bewoners hebben volledige toegang tot alle voorzieningen van Palo Alto, naast een privé trapsgewijs overloopzwembad, een fitnessruimte, een spa, een hamam en een sauna.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID93058

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar 2016

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Postcode 29610

Plaats OJEN (MARBELLA)

Land Spanje

Regio Malaga

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Marbella Special Homes

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning