Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Overig in Carovigno

Apulië, Italië

Prijs op aanvraag

Woonoppervlakte 235m2
Perceeloppervlakte 80.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Op enkele kilometers van Carovigno, met zijn rijke geschiedenis en fantastische keuken, is het huis omringd door acht hectare olijfgaarden en ondergedompeld in het meest authentieke Apulische landschap.

Binnen zijn er vier lichte slaapkamers met eigen badkamer. Buiten strekt het schilderachtige zwembad zich uit tussen de olijfbomen, zodat gasten kunnen genieten van de weidse open ruimtes en adembenemende zonsondergangen van dit unieke land. Moderniteit en traditie gaan perfect samen in deze villa in Apulië, die het beste van de "dolce vita" biedt.


Het project komt enerzijds voort uit de renovatie van de bestaande lamia en trullo en anderzijds uit een nieuwbouw. Tegen de prachtige achtergrond van de eeuwenoude olijfbomen werd een overloopzwembad gebouwd in een "donkergrijze" kleurstelling. Het concept van het project was om het grootste deel van de structuur intact te houden door de ruimtes en straten te reorganiseren om een nauwe relatie tussen binnen en buiten te garanderen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID389020

PrijsPrijs op aanvraag

Bouwjaar 2018

Woningtype Overig

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Postcode 72012

Plaats Carovigno

Land Italië

Regio Apulië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Apulia Exclusive Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning