Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

New Winds Realty Curaçao

New Winds Realty Curaçao
Pietermaai Plein 8, Unit 16
Willemstad
Curaçao
+599 9 670 4270 (Tel / Whatsapp)
http://www.newwindsrealty.com

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 1989

Medewerkers

Jan-Peter Klijn

Gustavo Goilo

Over New Winds Realty Curaçao

New Winds Realty is een van de grootste en meest gerespecteerde vastgoedspecialisten op Curaçao. Onze organisatie startte haar activiteiten in 1989 op Sint Maarten als vastgoedontwikkelaar. Onroerend goedprojecten op toplocaties van Sint Maarten werden allemaal actief en efficiënt afgerond naar volle tevredenheid van de huidige eigenaren. In 1992 zette New Winds Realty haar activiteiten voort op Curaçao en breidde haar gekwalificeerde personeel door de jaren heen uit om de beste service te kunnen bieden op het eiland. Wij bieden de meest complete en uitgebreide portfolio van diensten, zowel als vastgoedontwikkelaar als makelaar. Het New Winds Realty Team bestaat uit een solide groep ervaren vastgoedspecialisten die bijzonder gedreven en blij zijn om u te voorzien van onder andere advies, persoonlijke service en bijstand op alle mogelijke niveaus met betrekking tot onroerend goed. Of u nu van plan bent om te kopen, leasen, verkopen, huren, verhuren, ontwikkelen of investeren. Van kavels tot appartementen, woningen, villa’s, en van kantoren tot winkelruimten. New Winds Realty is werkelijk van alle vastgoedmarkten thuis.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod New Winds Realty Curaçao

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden