Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Finestrat

Alicante, Spanje

€ 825.000

Woonoppervlakte 178m2
Perceeloppervlakte 500m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Design villa gelegen op een unieke locatie in Finestrat

Villa Azor is een van de type villa's die wordt gebouwd op La Pinada Nature Resort. Dit schitterende resort is gelegen aan de voet van de beroemde berg Puig Campana in Finestrat. Een unieke plek tussen de bergen en de zee met eigen voorzieningen zoals een supermarkt, restaurant, bar en fitness. Ervaar de rust bij je eigen villa in de heerlijke natuurlijke omgeving, maar met de mogelijkheid om binnen enkele minuten in de drukte te zijn.

- Centrum Finestrat 1,5 km (4 min)
- Strand Playa de Finestrat 6 km, (9 min)
- Golfbaan Puig Campana 2,4 km (5 min)
- Golfbaan Villaitana 6,6 km (9 min)
- Overdekt winkelcentrum La Marina 6 km (9 min)
- Luchthaven Alicante 35 min

Totaal worden er ca. 120 vrijstaande villa’s gebouwd in verschillende fases. Er zijn verschillende types beschikbaar met 2, 3 of 4 slaapkamers. Alle villa’s zijn modern en luxe afgewerkt en beschikken over een complete keuken en badkamers, inbouwkasten in de slaapkamers, inbouwspots, gestucte en geschilderde wanden, betegelde vloeren binnen en buiten op de terrassen, buitenverlichting aan de woning, pre-installatie voor airco, verwarming en zonnepanelen, privé zwembad, parkeerplaats, optimale energie efficiëntie, alarmsysteem, 24-uurs bewaking, enz.

Finestrat is een Spaans stadje gelegen op 6,5 km van de kust en omringt door veel groen. Het authentieke centrum is heuvelachtig met vele smalle straatjes met gekleurde huizen, kleine winkeltjes en een gezellig centraal pleintje met een kerk. Er is het hele jaar door wat te beleven want de lokale bevolking woont en werkt hier permanent. Finestrat is een heerlijke bestemming met vele culturele en recreatieve activiteiten, een fijn zandstrand met leuke restaurantjes en barretjes, mooie wandel en fietspaden door de prachtige natuur, de beroemde berg Puig Campana (1.410 meter), diverse 18-hols golfbanen en een groot overdekt winkelcentrum. Als je houdt van het drukke uitgaansleven dan ben je binnen 10 autominuten in Benidorm met veel restaurants, bars en clubs.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Meer informatie of een afspraak plannen?
Neem contact met ons op!
Email: Info@koopinspanje.nl
Tel: 0413 41 00 44

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID331455

Prijs€ 825.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Polígono Pallarés

Postcode Sector 16

Plaats Finestrat

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Koop in Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning