Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Firenze

Toscane, Italië

Vanaf € 750.000

Woonoppervlakte 500m2
Perceeloppervlakte 10.000m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Mooie woning bestaande uit een grote, gerenoveerde stenen boerderij en een verwoeste schuur op niet-omheind land van ongeveer 1 hectare omgeven door olijfgaarden en velden, met natuurlijk eikenbos erachter. Het huis biedt een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels, velden en cipressen naar de Etruskische hoofdstad Volterra aan de skyline. Aan het einde van een boerenweg is het helemaal rustig en is er helemaal geen verkeer of door de mens gemaakt geluid te horen. Het is met succes gehuurd als Airbnb en ontvangt 5 sterren van alle gasten voor zijn locatie, precies op een uur op gelijke afstand van Florence, Siena en Pisa, en op slechts een half uur van de populaire bestemming San Gimignano, het juweel van Toscaanse heuvelsteden. https://airbnb.com/h/loving-tuscany-casa-quintino. Potentiële kopers kunnen een verblijf boeken om het onroerend goed rechtstreeks te ervaren. De boerderij meet ongeveer 300 m2 en is verdeeld in twee onafhankelijke appartementen die intern verbonden zijn en die een enkele vastgoedeenheid kunnen vormen met 5 slaapkamers en 3 badkamers. Het appartement nr. 1 in de omgebouwde kraampjes op de begane grond, omvat een badkamer en een slaapkamer met een grote open woonkamer en keuken die allemaal uitkomen op een lange, schaduwrijke patio. Vanuit de gang, trap naar de eerste verdieping open naar 2 grote slaapkamers en een badkamer. Het appartement nr. 2, met onafhankelijke toegang vanaf een stenen trap over een oude pizza-oven, leidt naar de eerste verdieping en bestaat uit een traditionele kitchenette / woonkamer met originele open haard en twee slaapkamers, waarvan er één een eigen douche / toilet heeft. Ideale woning voor een vakantiehuis. Op de begane grond is er ook een werkplaats en een onbekeerde berging. Volgens de lokale Toscaanse wetgeving met een bestaande structuur op zijn plaats, kan de schuur van ongeveer 200 m² zonder problemen volledig worden herbouwd De schuur ligt op een perceel onderverdeeld in een uitstekende positie niet ver van de boerderij. Een natuurlijke bron op het terrein was de aantrekkingskracht voor monniken om hier meer dan vijfhonderd jaar geleden te wonen, en de travertijngroeve waaruit ze stenen muren bouwden, en de overblijfselen van hun kapel zijn nog steeds te zien op de heuvel achter het huis. Er is nog steeds het hele jaar door een bron, evenals een plonsbad voor gasten en een kleine dam voor herten en wilde zwijnen die deze natuurlijke site frequenteren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID329541

PrijsVanaf € 750.000

Bouwjaar 1800

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres 75 Casa Quintino, Gambassi Terme

Postcode 50500

Plaats Firenze

Land Italië

Regio Toscane

Aangeboden door:

Juliet Waterkeyn

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning