Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 842.134

Woonoppervlakte 1106m2
Perceeloppervlakte 1.106m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

U komt deze prachtige woning binnen via een spectaculaire entree bestaande uit zijlichten met een hoge houten deur. Het open woongedeelte is ruim met een hoog vlak plafond en bestaat uit een woon- en eetkamer die in verbinding staan ??met de open keuken, en door grote glazen vouwdeuren gescheiden zijn van het grote overdekte achterterras. Er passeert altijd een koel briesje door deze patio die plaats maakt voor een prachtig 4x6 zwembadDe volledig uitgeruste moderne keuken is gemaakt van eersteklas materialen en beschikt over een 4- tot 5-zits keukeneiland. Via een eigen gang bereik je de hoofdslaapkamer met een geweldige dubbele inloopkast met schuurdeur en de indrukwekkende badkamer met dubbele wastafelkasten, douchecabine, hangend toilet, allemaal met hoogwaardige luxe accessoires. Via een schuifpui en een gezellig klein terras is vanuit de master bedroom het mooie zwembad te betreden. Een andere gang brengt u van de woon/eetkamer naar de andere drie grote slaapkamers en 3 badkamers. Een van deze slaapkamers heeft een inloopkast.Deze zelfde gang brengt u naar de berging/wasruimte en een overdekte grote garage voor 2 wagensGeintresseerd? Neem contact op met de listing agent?

Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in NAF.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID323694

ID makelaar2582

Prijs€ 842.134

Bouwjaar 2022

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning