Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Villajoyosa

Alicante, Spanje

Vanaf € 397.000

Woonoppervlakte 64m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Luxe appartementen op een unieke locatie direct aan het strand in Villajoyosa

- Luxe appartementen en penthouses
- Groot gemeenschappelijk buitenzwembad, ligweide, tuinen, sauna en gym
- Ruime terrassen of een tuin
- Privé parkeerplaats en berging
- Goede investering

Allonbay is een luxe residentie direct aan het strand met een schitterend zeezicht vanaf nagenoeg ieder appartement of penthouse. Het totale resort bestaat uit verschillende fasen met allemaal een eigen uitstraling. Iedere fase bestaat uit appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers en ze zijn allemaal omringt door veel groen en mediterrane beplanting, een groot gemeenschappelijk buitenzwembad met ligweide, binnenzwembad, sauna en gym. Allonbay ligt op een zeer unieke locatie aan een idyllische baai met kraakhelder water en omgeven door bergen. In alle rust genietend van de natuur op je eigen terras, loop, fiets of rij je gemakkelijk naar het charmante centrum van Villajoyosa ( 3 km), waar je kunt genieten van een fijn zandstrand, boulevard, gezellige restaurants, bars, talloze winkels en een haven. In slechts 10 autominuten ben je in het bruisende centrum van Benidorm en slechts 7 minuten ligt het grote overdekte winkelcentrum La Marina met vele bekende modeketens en talloze restaurants en barretjes.

Azure
Deze fase heeft appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en penthouses met 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een ruim terras, een luxe keuken inclusief alle inbouwapparatuur, complete badkamers, inbouwkasten in de slaapkamers, gestucte en geschilderde wanden, tegelvloer door de gehele woning en buiten op de terrassen, airco en verwarming en een privé parkeerplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage.

Villajoyosa
Een charmant traditioneel kleurrijk kustplaatsje met vele leuke winkels, supermarkten, bars en restaurants. Een ideale bestemming  als je niet houdt van massatoerisme maar wel van het traditionele Spaanse leven, gezelligheid en zon het gehele jaar door.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Meer informatie of een afspraak plannen?
Neem contact met ons op!
Email: Info@koopinspanje.nl
Tel: 0413 41 00 44

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID323206

PrijsVanaf € 397.000

Bouwjaar 2026

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Adres Platja Torres

Postcode 03570

Plaats Villajoyosa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Koop in Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning