Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Gaschurn

Vorarlberg, Oostenrijk

€ 1.200.000

Woonoppervlakte 155m2
Perceeloppervlakte 207m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

In het populaire Montafon (Vorarlberg, Oostenrijk) vindt u in Gaschurn dit zeer fraaie appartement Kristall 1. Het appartement heeft een oppervlakte van 155m2, is gelegen op de begane grond en beschikt over een terras van 39m2. In 2018 is de woning compleet verbouwd en voorzien van een zeer smaakvolle en moderne inrichting. Er zijn 4 royale slaapkamers die plek bieden aan 11 personen, 3 badkamers waarvan 1 en suite en 1 met sauna, en een separaat toilet. De open keuken met inductie is uitgerust met een koelkast, een magnetron, een vriezer , een vaatwasser, servies/bestek, keukengerei, een koffiezetapparaat, een broodrooster en een waterkoker. In de algemene ruimte staat een wasmachine en een droger. Bij de woning horen drie parkeerplaatsen. Vanuit het appartement geniet u van geweldig uitzicht op de bergen en het skigebied.

Het authentieke dorp Gaschurn ligt aan de doorgaande weg van het bekende skigebied Silvretta-Montafon op 970 m hoogte. Als uitgangspunt voor het skiën ligt Gaschurn uitstekend. Het skigebied in Montafon, met in totaal 269km aan skipistes, is direct met een gondel te bereiken en er is een vernieuwde dalafdaling. Dit gebied biedt zowel in de zomer als de winter veel sport-, en vrijetijdsmogelijkheden. Een ideaal vakantiegebied!
Op nog geen 15 min rijden ligt het knusse dorp Schruns/Tschagguns. Hier vindt u Golfclub Montafon, een 9-holes golfbaan. Één dal terug, in het dorpje Brand, is voor de echte golfliefhebber nog een prachtige 18-holes golfbaan te spelen. In Gaschurn ligt een mooi natuur-zwembad, genaamd Mountain Beach. Op loopafstand van het appartement vindt u een zeer gevarieerd aanbod in restaurants, van de traditionele schnitzel tot gastronomie op hoog niveau. Ook de supermarkt is op nog geen 150 meter afstand te bereiken. De dorpen Gaschurn, Partenen, Gortipohl, St. Gallenkirch en Schruns zijn middels ski,- en wandel en fietsroutes met elkaar verbonden.

4% netto rendement!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID316279

Prijs€ 1.200.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Innere Gosta 17

Postcode 6793

Plaats Gaschurn

Land Oostenrijk

Regio Vorarlberg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sparcs Leisure Development

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning