Bezoek de beurs

15 - 16 oktober 2022 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Appartement in Mambo Beach BLVD

Curaçao

€ 1.650.000

Woonoppervlakte 378m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

In het nieuwbouwproject ONE Mambo Beach is de mogelijkheid er nu om een appartement te bemachtigen. Het complex ONE Mambo Beach wordt op het moment gerealiseerd en gelegen aan de populaire locatie Mambo Beach BLVD. Het complex bestaat uit een totaal van 37 hoogwaardig afgewerkte appartementen.

De focus van ieder appartement ligt op het naar binnen brengen van natuurlijk licht en de rust van de zee. Het complex wordt uitgerust met een ruim luxe zwembad waar je uitkijkt over de prachtige zee van Curacao.

De mogelijkheid doet zich voor om de eigenaar te worden van Penthouse 38. Het Penthouse is in totaal 378 m2 groot en is uitgerust met drie slaapkamers en 2.5 badkamer. Op de foto's ziet u de plattegrond van het appartement. De oplevering van het gehele complex zal in december 2023 zijn. De prijs van het Penthouse is ANG 3,149,500. - (Nederlands Antilliaanse courant) en de Euro prijs is afhankelijk van de wisselkoers.

Parkeren is overdekt en verdeeld over twee niveaus, direct onder het verhoogde maaiveld. Bij het betreffende Penthouse behoren twee parkeerplaatsen met daarbij een berging.

Vanuit de woningen is het parkeerterrein goed bereikbaar middels twee liften in het hoofdgebouw en een derde lift centraal gelegen op het verhoogde maaiveld.
Vanaf de straat betreden en verlaten auto's het parkeerterrein via twee aparte opritten, beveiligd met toegangscontrole. Naast de aangewezen parkeerplaatsen beschikt elk appartement over een afsluitbare berging.

Bekroond interieurontwerper Pieter Laureys van TKI creëerde drie innovatieve interieurontwerpen voor de
afwerkingen om uit te kiezen. Elke stijl kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau en aandacht voor de kleinste details. Met eindeloze mogelijkheden om uit te kiezen, of om te mixen, wordt uw woning een echt thuis. Laat je inspireren door de drie interieurlijnen voor de keukens, badkamers en vloeren van TKI.

Ruw: robuuste elegantie: puurheid is het uitgangspunt voor de gekozen materialen en een aangename zintuiglijke ervaring is het doel van het ontwerp. De symbiose van comfort en esthetiek bepaalt het eindresultaat.

Modern: leef in het moment: verfijnd, mooi en modern. Het integreren van natuurlijke elementen in de woon- en woonomgeving.

Eigentijds: comfort met een tijdloos en stijlvol karakter. Elegant meubilair en decoratie, tot in de puntjes afgewerkt.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID268820

Prijs€ 1.650.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Plaats Mambo Beach BLVD

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mambo Development Company N.V.

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning