Theasis Real Estate

Theasis Real Estate
3 Tsiklitira str.
24001 Pylos - Messinia
Griekenland
Standnummer - 203

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: +30 2723 023783
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2001

Medewerkers

Dimitrios Dionysopoulos

Catherine Claus

Over Theasis Real Estate

Theasis Properties – Immobiliën werd opgericht in 2001 in Pylia (Pilia), Messinia, Peloponnesos. Wij bieden gronden te koop, landgoed te koop, vakantie huizen te koop, villa’s te koop, luxe villa’s te koop, huizen met zwembad te koop, luxe eigendommen, bungalows of strandhuizen, appartementen, oud natuurstenen huizen, renovatie projecten, traditionele huizen of commerciële eigendomen te koop in de streek van Koroni, Finikounda (Finikounta), Methoni, Pylos (Pilos), Gialova (Yialova), Gargalianoi, Filiatra, Kyparissia (Kiparissia) en Kalo Nero. Dit is het zuidwestelijke deel van het vasteland van Griekenland, een ideale locatie voor vakanties of voor permanente residentie. Het klimaat is zacht, het grond is voedzaam en vooral : de streek is beschermd tegen intens en onreglementair bouwen. De streek die tot voor een paar jaren moeilijk te bereiken was, werd pas later een aantrekkelijke bestemming. De streek is makkelijk bereikbaar. Vluchten uit veel Europese landen bereiken de luchthaven van Kalamata, eerst in de zomermaanden, maar intussen ook gans het jaar door. Nieuwe banen en snelwegen maken het bereik veel makkelijk. Het luxe golf resort met zijn twee nieuwe ‘signature’ golf banen welke alle verwachtingen overstijgen, bieden ervaren golfers een onvoorstelbare ervaring en zijn tevens een goede test voor golf spelers van elk niveau. Op een afstand van niet meer dan 50 km geniet je van een grote sightseeing variëteit : vijf zeer belangrijke archeologische sites (kastelen en paleizen) en een goed dozijn of kleinere bezienswaardigheden (mycenische begraafplaatsen, ruïnes van kerken, catacomben, enz.). Historische steden zoals het pittoreske Koroni, het mooie Methoni en het strategische belangrijk stadje Pylos (Pilos) met zijn grote mooie natuurlijke haven, bieden een wereld van interessante ontdekkingen. Er zijn een dozijn prachtige stranden en een heel groot aantal natuurlijk monumenten en beschermde gebieden : Kaap Akritas, het eiland complex van Oinoussae met de vuurtoren Sapienza, de waterval van Kalamaris, de lagune van Gialova, het strand van Voidokoilia – een van Europa ‘s meest fascinerende stranden, Polylimnio met zijn lagunes en watervallen. Vele traditionele dorpen, waarvan enkelen bij de zee liggen en anderen verborgen in de groene heuvels, bewoond door vriendelijke en warme mensen. Theasis Properties staat in voor een positieve ontwikkeling van de streek . Wij verwelkomen investeringen in onze streek maar we wensen haar waardevolle schoonheid welk haar zo uniek maakt te beschermen. Daarom vestigen wij veel belang in het bijstaan van toekomstige eigenaars om het huis van hun dromen te vinden of te creëren. Wij nodigen u uit om voor uzelf te komen ontdekken wat deze speciale omgeving u te bieden heeft : u zal verbaasd zijn.

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Theasis Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden