Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Medland Spanje

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

Medland Spanje
Paseo del Prado 7
3184 Torrevieja
Spanje
+34 965 033 976
http://www.medlandspain.com
Standnummer - 210

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 46
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Naamloze vennootschap (nv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2013

Medewerkers

Richard Hart

Managing director

Robert Abma

Adviseur

Rudolf Viktor Janic

Adviseur

Theo Kokx

Adviseur

Over Medland Spanje

Medland Spanje is een makelaarskantoor gevormd door mensen die beschikken over ruime ervaring in de vastgoedsector. Het team bestaat uit professionals uit verschillende landen en heeft een gemeenschappelijk doel: burgers uit alle landen te helpen om hun ideale huis in Spanje te vinden. Het bedrijf heeft haar business model gebaseerd op kwaliteit in dienstverlening, zowel in productselectie, presentatie, ondersteuning en begeleiding van klanten via het callcenter, ondersteuning tijdens het bezoek aan de huizen als in de after sales service. Ons doel is dat een ingewikkeld proces, zoals het kopen van een huis in het buitenland, professioneel, goed georganiseerd en op een aangename wijze wordt aangepakt om zo de beste service te verlenen zonder druk en met alle financiële en wettelijke garanties. We gaan ervan uit dat onze klanten de mogelijkheid, en het oordeel hebben, om intelligente beslissingen te nemen, en willen graag op professionele wijze, alle nodige informatie verschaffen om de juiste beslissing te kunnen nemen. Wie ervoor kiest om een kwaliteitshuis te kopen in een ander land, is iemand die op de één of andere manier geslaagd is in het leven, en die van Medland het hoogste serviceniveau mag verwachten.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Medland Spanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden