Bezoek de beurs

15 - 16 oktober 2022 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Easy Living Portugal

Easy Living Portugal
Av Cap Elisio 51-1
4860-041 Arco de Baulhe
Portugal
+31 6 16449905
http://www.easylivingportugal.nl

Aanwezig op beurs:

30 sept. - 2 okt. 2022 Jaarbeurs Utrecht
15 - 16 oktober 2022 Flanders Expo Gent
28 - 29 januari 2023 Mecc Maastricht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: LDA PT 514041765
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Jack Bastiaansen

Huub Hoogeveen

Over Easy Living Portugal

Betaalbaar en Sociaal wonen in Portugal met A+ Bouwkwaliteit! Easy Living maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy mogelijk. Binnen het Easy Living woonproject met A+ bouwkwaliteit, iets dat zie je zelden tegenkomt in Portugal, wonen mensen van alle leeftijden in een moderne koopwoning met gezamenlijke faciliteiten. Het Easy living Portugal woonproject bevindt zich in de Minho streek. Deze streek staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat. Het betreft diverse kleinschalige woonprojecten van telkens 10 huizen voor permanent of semipermanent verblijf. Daarnaast bouwen wij 9 Ocean Apartments in Arvore, Vila do Conde. De meest gestelde vragen gaan over de prijs, kwaliteit en garantie. Op het easy Living Portugal woonproject zijn zowel 5 jaar garantie en de laagste prijs als eenheid gegarandeerd! Door te werken zonder tussenpersonen kunnen wij jouw aankoopprijs extra scherp houden. Easy Living Portugal werkt met professionele partijen, die gebruik maken van A+ materialen zoals isolatie en glas. Dit alles op een georganiseerde werkwijze onder leiding van een kundige bouwcombinatie met de Roots in Zwitserland. Wij verlenen een door de overheid gecontroleerd officieel garantiesysteem van 5 jaar. Alle bewoners zijn gesteld op hun eigen privacy. Wat het Easy Living Portugal woonproject bijzonder maakt is dat je naast je eigen privacy wel een beroep op elkaar kunt doen. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar over had, zonder dat je elkaars deur platliep. Door het sociaal wonen is het woonproject niet alleen bijzonder geschikt voor gehuwde of samenwonende maar ook voor alleenstaande.

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Easy Living Portugal

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden