Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

alpin.immo - Alpin Family

alpin.immo - Alpin Family
Sigmund-Thun-Straße 26
AT-5710 Kaprun
Oostenrijk
+43 6547 20600
http://alpin.immo

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 250
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2007

Medewerkers

Annemiek Putman

Account manager

Ralph van Kollenburg

Geschäftsführer

Sigrid Roskam

Marielle Doctor

Makelaar Ferstl Immobilien

Over alpin.immo - Alpin Family

Alpin.immo richt zich op de verkoop van nieuwe projecten die met veel passie en stijl ontwikkeld worden in verschillende regio's in Oostenrijk, onder andere in de omgeving Kaprun, Zell am See, Saalbach, Leogang en Hinterglemm en Nauders. Daarnaast bieden we bestaande appartmenten aan in dezelfde regio's. Alpin Family: Alpin Rentals is in 2009 gestart en de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de verhuur en exploitatie van luxe aparthotels, apparte - menten en chalets. Aangezien we ons in de loop der jaren voortdurend hebben ontwikkeld en onze portefeuille uitgebreid, hebben we begin 2018 een nieuw bedrijf opgericht; Alpin Family. Naast de hoofdmerken AvenidA, The House Collection en Elements Resorts is Alpin Family ook verantwoordelijk voor de individuele Alpin Rentals Residenties en andere gerelateerde diensten.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod alpin.immo - Alpin Family

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden