Alpreal Makelaardij

Alpreal Makelaardij
De Biestermannen 22
5591Nh Heeze
Nederland
Standnummer - 513

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 2
Ondernemingsnummer / KVK: 17176041
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2005

Medewerkers

Ajo Smedema

Directie

Karin Eegdeman

Directie

Over Alpreal Makelaardij

Alpreal, Karin Eegdeman & Ajo Smedema, zijn al sinds 2005 specialisten in het begeleiden bij aankoop en verkoop van onroerend goed in Oostenrijk. Dagelijks staan we als makelaar in contact met Oostenrijkse partners, maar ook met Oostenrijkse, Deense, Engelse en Nederlandse projectontwikkelaars die interessante investeringen plannen in de Oostenrijkse Alpen. Tevens begeleiden we bij financieringen. Uit eigen ervaring adviseert Alpreal bij investeren in onroerend goed als pensioenvoorziening. Wij verhuren appartementen in ons eigen huis in Mauterndorf in het Salzburgerland. Karin Eegdeman heeft de Heao International Business afgerond en recentelijk haar Oostenrijkse Makelaarsbevoegdheid gehaald. (Konzessionierte Immobilienmaklerin in Österreich). Ajo heeft Design gestudeerd, Heeft in Oostenrijk zijn Horecabevoegdheid (Gastro Befähigungsnachweis) gehaald en werkt naast de makelaardij in de eigen verhuur in Oostenrijk. Alpreal kan u goed adviseren van businessplan tot financiële haalbaarheid, vestigingswetten en horeca mogelijkheden tot leven in Oostenrijk in zijn algemeenheid, etc. Neem gerust contact met ons op om uw aankoop of verkoop te bespreken.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Alpreal Makelaardij

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden