Austrian Alpine Chalets

04 - 06 juni 2021 Flanders Expo Gent

Austrian Alpine Chalets
Stadl An Der Mur 192
At-8862 Stadl An Der Mur
Oostenrijk
+31 252 688 030
http://austrianalpinechalets.com/nl/
Standnummer - 204

Aanwezig op beurs:

04 - 06 juni 2021 Flanders Expo Gent
11 - 13 juni 2021 Jaarbeurs Utrecht
1 - 3 oktober 2021 Jaarbeurs Utrecht
9 - 10 oktober 2021 Flanders Expo Gent
22 - 23 januari 2022 Mecc Maastricht
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm GMBH
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Jeroen van der Werff

Directie

Maarten van der Werff

Directie

Patricia Blauw

Directie

Maxime Smit

Over Austrian Alpine Chalets

Austrian Alpine Chalets is de eigen verkooporganisatie van de Oostenrijkse bouwmaatschappij Almdorf Bauträger. In ruim 25 jaar hebben wij meer dan 500 chalets gebouwd in tientallen projecten op diverse locaties in Oostenrijk. Het unieke aan onze chalets is de grote flexibiliteit in ontwerp en meerwerk. U selecteert het project en het grondstuk en daarna het type huis wat u erop wilt laten bouwen. De basis huisontwerpen zijn op een eenvoudige wijze uit te breiden en kunnen daarom gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast. Onze projecten hebben een verhuurformule vaak in combinatie met een tweede woning vergunning. In deze projecten zonder verhuurverplichting heeft u de vrije keus uit verhuur, gebruik als vakantiehuis of om er te gaan wonen. Indien u besluit om te gaan verhuren kunt u ervoor kiezen de verhuur geheel uit te besteden aan onze eigen beheerorganisatie of een combinatie te kiezen waarbij u zelf ook verhuurt. In de projecten met een recreatieve bestemming is de verhuur en het beheer altijd uitstekend geregeld. Met ons uitgekiende verhuur- en beheerconcept zijn er zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden en u kunt zelf ook in de verhuur van uw chalet bemiddelen. Onze chalets blijken bij de vakantieganger goed in de smaak te vallen en de verhuurresultaten zijn uitstekend. Een modern gebouwd chalet met ruime gebruiksmogelijkheden en uitgesproken rendementen is een perfecte combinatie van een mooie investering en eigen vakantieplezier. Naast het ontwikkelen en bouwen van eersteklas projecten en chalets hebben wij een grote expertise op het gebied van verhuur en beheer, financieringen, fiscale regelingen en juridische zaken. Kortom, allerlei aspecten die van belang zijn als u de aanschaf van een tweede thuis overweegt. Vanaf de eerste aanvraag tot het passeren van de koopakte wordt u door ons professioneel begeleid.

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Austrian Alpine Chalets

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden