Bezoek de beurs

28 - 29 januari 2023 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 4 - 5 maart 2023 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Setubal

Setúbal, Portugal

€ 980.000

Woonoppervlakte 360m2
Perceeloppervlakte 5.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Huis met 5 slaapkamers, zwembad, een prachtige omringende tuin en een huis aan het zwembad. Een kleine boerderij met 5000 M2 en veel privacy, maar dichtbij allerlei voorzieningen. Gemakkelijke toegang tot vervoer, trein en bussen. Op enkele minuten afstand van de snelweg die aansluit op diverse locaties. Dicht bij internationale hogescholen. 30 minuten van de internationale luchthaven van Lissabon **** Woonkamer met verschillende omgevingen, woonkamer, eetkamer, leeszaal. Uitgeruste keuken. Machinekamer, 2 suites, 3 kamers met toiletsteun. centrale verwarming, vloerverwarming, zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen, automatische irrigatiepomp, 2 gaten met waterafzuiging. ** In de omgeving vinden we Ingevoegd in het natuurpark van Arrábida, het strand van Portinho da Arrábida, de stranden van Galapos en Figueirinha zijn kleine schatten omgeven door een uniek landschap. Ook Tróia/Comporta, gelegen ten zuiden van Setubal, heeft een lengte van 45 km zand, het langste stuk strand van Portugal. Het staat bekend om zijn prachtige stranden van fijn wit zand, badend in de kalme zee.
vagroupinternationalrealestate.com

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID208829

Prijs€ 980.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres setubal

Plaats Setubal

Land Portugal

Regio Setúbal

Bekijk profiel

Aangeboden door:

VAGROUP International Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning