Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Loy

Haute Savoie, Frankrijk

Vanaf € 1.280.000

Woonoppervlakte 208m2
Perceeloppervlakte 500m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

UNIEKE KANS IN EEN UNIEK GEBIED, TWEE HUIZEN VOOR EEN PRIJS.

Nieuwbouw, ruim en geheel vrijstaand chalet in Châtel, op nog geen 500 meter van de piste en gondel Linga! Een project gerealiseerd door een gerenommeerde lokale architect in het skigebied.

Op een prachtige locatie nabij het centrum van Châtel, met een studio op de begane grond en een appartement op de eerste en tweede verdieping. De studio heeft een eigen badkamer en een aparte ingang.Het apartment heeft vier slaapkamers, drie badkamers, twee grote balkons (middag en avondzon) en een inpandige garage. Het Chalet heeft een zeer ruim woonoppervlak van ca 154 m2. Gelegen op een ruim perceel is het volop genieten van de eigen tuin, ook in de zomermaanden.

Begane grond
Entree met ruime hal, studio met eigen badkamer, de garage, bergruimte voor de skis en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Ruime woonkamer van bijna 40m2 met open keuken en toegang tot het ruime balkon/terras van 31 m2. Vanuit de woonkamer geven de grote schuifpuien met glas een fantastisch uitzicht en veel lichtinval. Tevens is er een badkamer met wastafel, douche en een apart toilet.

Tweede verdieping
Ruime overloop, vier slaapkamers waarvan de drie grootste slaapkamers aan de voorzijde met toegang vanuit twee slaapkamers tot het tweede balkon en uitzicht over de vallei. Aan de achterzijde is de vierde slaapkamer. Op deze etage bevinden zich twee badkamers waarvan een met douche en de andere met een bad. Beide badkamers zijn voorzien van een wastafel. Daarnaast een apart toilet.
Het bezichtigen op locatie is de gehele week mogelijk op afspraak. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

DE OMGEVING
Châtel is een prachtig en historisch Frans dorpje met van oorsprong een landbouw-traditie. Dit bergdorpje heeft zijn traditioneel karakter absoluut behouden, maar is tegenwoordig ook geheel ingericht voor winter en zomer toerisme, gezien Châtel midden in één van de grootste skigebieden ter wereld ligt, namelijk Portes du Soleil. Dit reusachtige skigebied is gelegen in Frankrijk en Zwitserland, heeft ruim 600 km aan pistes en een hoogste punt van circa 2,25 km!
In dit gebied is er veel laagbouw en chalets en heeft daarom het karakter behouden en een gezellige sfeer. Het is een aaneenschakeling van knusse boerendorpjes.

In Châtel zijn veel restaurants, winkels en (après-ski) barretjes te vinden. Daarnaast heeft Châtel zelf meer dan 80km aan pistes en aansluitingen naar Massif du Linga, Massif de Super-Châtel en zo ook naar de rest van het skigebied dat Portes du Soleil te bieden heeft. Zo is er voldoende uitdaging voor beginners en gevorderden en heeft Le Portes du Soleil een grootse opzet met veel groen. De pistes boven Châtel zijn perfect voor beginners en met kinderen, boven Linga zijn meer steilere en uitdagende pistes te vinden.

VANUIT NEDERLAND
Het gebied is goed te bereiken met de auto via Frankrijk of Zwitserland, grotendeels over snelwegen. De afstand van Utrecht naar Le Petit Châtel is 929km. Ook met het vliegtuig ben je zo in Châtel, het vliegveld van Genève is op maar 1 uur rijden afstand. Daarnaast is het meer van Genève is zeer dichtbij en daarmee ook de diverse plaatsen rondom dit prachtige meer.

Prijs is inclusief BTW.

Net als in Nederland zijn er in Frankrijk mogelijkheden om de BTW te verrekenen bij verhuur van het Chalet.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID193788

PrijsVanaf € 1.280.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Section A PARCELLE 4893

Postcode 74390

Plaats Loy

Land Frankrijk

Regio Haute Savoie

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Home Sales and Rental

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning