Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Montalto Delle Marche

Marche, Italië

€ 850.000

Woonoppervlakte 370m2
Perceeloppervlakte 40.000m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Villa Patrignano is een prachtige volledig gerenoveerde stenen en bakstenen boerderij. Het heeft vier slaapkamers, een zwembad en ongeveer 4 hectare grond. De villa ligt in de buurt van het aantrekkelijke stadje Montalto delle Marche.BinnenHet huis ligt net buiten het historische dorp Patrignone. Een paar jaar geleden werd het volledig gerenoveerd, inclusief seismische systemen, met een hoog standaard en in overeenstemming met de oorspronkelijke landelijke boerderijen van deze regio. De woning biedt comfortabele accommodatie over drie verdiepingen. Inclusief vier grote tweepersoonskamers, drie en-suite badkamers en een familiebadkamer.De begane grond biedt voldoende open ruimtes met veel daglicht. De grote keuken/eetkamer van de boerderij heeft een dubbel aspect en komt uit op een veranda om buiten te eten met een BBQ-zone met een prachtig open uitzicht op de bergen van Sibillini en de nabijgelegen gehuchten, het zwembad en de goed aangelegde tuin. Verder is er een aparte formele tweepersoonseetkamer, een tweepersoonslounge met een aangrenzende studeerkamer/kantoor en bijkeukens.De eerste verdieping is bereikbaar via een makkelijke binnentrap. Op deze verdieping bevinden zich drie tweepersoonskamers waarvan twee en-suite en de familiebadkamer met inloopkast. Een terras met uitzicht op de tuin ligt ook op deze verdieping.De tweede verdieping is ook toegankelijk via een gemakkelijke binnentrap. Deze verdieping wordt versterkt door aantrekkelijke architectonische kenmerken zoals de belangrijkste houten plafondconstructie met balken en originele bogen boven de ramen. Dit gedeelte omvat; een open woonkamer met ingerichte keuken en een grote tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer. Er is ook een comfortabel terras voor diners in de buitenlucht. Let op, deze ruimte kan volledig onafhankelijk worden met een externe trap direct naar de bovenste verdieping.BuitenIn de tuin is verwarmd zwembad van 10 bij 5 meter.  In totaal heeft het landgoed circa 4 hectare grond met 71 olijfbomen in volle productie, een variëteit aan fruitbomen en een wijngaard van 350 wijnstokken. Er is ook een bijgebouw in hout, momenteel in gebruik als werkplaats, een mogelijke bewoonbare ruimte van 70 m2.De villa ligt slechts 30 minuten rijden van de Adriatische kust. Het skigebied ligt op circa 45 min. Verder zijn de luchthavens van Ancona/Falconara en Pescara iets meer dan anderhalf uur rijden.PotentieHet landgoed is ideaal voor een fulltime verblijf of voor vakantieverhuur.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID184530

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 850.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Montalto Delle Marche

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning