Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Montalto Delle Marche

Marche, Italië

€ 60.000

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 50.000m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Casa Menochia is de perfecte plek voor mensen die hun eigen eco-boerderij willen starten (of een andere agrarische activiteit). Het bezit wordt namelijk verkocht met circa twee hectares, zacht glooiende, zuid georiënteerde weidegrond (bouwland) en circa drie hectares bosland. In het midden ligt een ruïne uit circa 1880 met oude stenen en antieke dakpannen. De geschatte vloeroppervlak is circa 170 m2. Toegang tot het huis is nu een beetje moeilijk. De huidige weg is vraagt wat aandacht. Het verbeteren van de weg, wat naar schatting ongeveer € 6.000 kan kosten, kan worden gecombineerd met het aansluiten op het water- en elektriciteitnetwerk. Als eenmaal de toegang is verbeterd, ligt het huis perfect; met maar slechts twee minuten rijden naar Montalto delle Marche. Dit is een prachtige oude en historische heuveltop stad met alle vereiste voorzieningen. De stad is ook bekend door zijn beroemde inwoner paus Sistus V.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172033

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 60.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Montalto Delle Marche

Land Italië

Regio Marche

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning