Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Remo

Ligurië, Italië

€ 1.800.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Hoogwaardig project in mediterrane stijl met 12 nieuw gebouwde luxe villa's. Er kan gekozen worden uit verschillende type woningen: een moderne afwerking of een meer klassieke, Frans aandoende, stijl. De vraagprijzen variëren van € 1.8 tot 2 mln, afhankelijk van positie en afwerking. Alle huizen zijn 200 m2 groot en staan op een eigen grondstuk van ca. 1.500 m2 en beschikken over een eigen zwembad. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien, maar het is mogelijk om volume toe te voegen om de kamers wat meer ruimte te geven. De villa's worden door de ontwikkelaar sleutelklaar opgeleverd, inclusief groen en een hek om de hele residentie. Het plan bestaat om een beheerderswoning te realiseren vergelijkbaar met de domaines in Frankrijk. Er zijn op dit moment 2 villa's gerealiseerd en men is met de derde bezig.  De bouw van het vierde huis start op korte termijn. De ligging van het project is zeer fraai: fantastisch 180 graden zeezicht op de baai van Sanremo. In totaal worden er 12 huizen gebouwd. Het is mogelijk om naar voorzieningen en naar het strand te lopen. Een fantastisch project waarvan er niet veel te vinden zijn in Italië.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID172011

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 1.800.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats San Remo

Land Italië

Regio Ligurië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning