Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Torria, Imperia

Ligurië, Italië

€ 125.000

Woonoppervlakte 85m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Aan twee zijden vrijstaand huis, van oorsprong uit de 19e eeuw. Gelegen aan de westzijde van het dorp,  op 300 meter van een openbare parking of comfortabeler door een kleine maar goede weg die tot het einde van het dorp leidt , met parkeergelegenheid slechts 50 meter van het huis. Het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. Op de begane grond uit een keuken met eet gedeelte en een grote slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn een kleine studio, een tweede grote kamer, gebruikt als woonkamer en de badkamer. Interne trap die eidt naar het dakterras met prachtig uitzicht, in heldere dagen tot de zee.Het huis is volledig gerestaureerd en is in perfecte staat met centrale gasverwarming, de woonkamer is ongeveer 85 m², de kelder met separate ingang is 25m².Torria is een typisch Ligurisch dorpje, onderdeel van de gemeentelijke Chiusanico, het ligt ongeveer 15 km van Imperia en de zee.In Torria vindt u een restaurant en een café, een openbare bus verbindt Torria met Imperia.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID171844

ID makelaarItaliaCasa

Prijs€ 125.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Torria, Imperia

Land Italië

Regio Ligurië

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning