Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dogliani

Piëmont, Italië

€ 250.000

Woning delen
Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 13.330m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

In een rustig dorpje in de Langhe, vlakbij Dogliani en met panoramisch uitzicht over de heuvels en de maritieme Alpen, bevindt zich dit prachtige, direct bewoonbare landhuis, met omliggend land. De woning is toegankelijk via een eigen oprijlaan, die leidt naar de poort die grenst aan de binnenplaats, of via de weg die door de gemeente loopt. Het huis ligt aan het einde van het gehucht en kijkt uit over zijn eigen land.
Het gebouw heeft de karakteristieke "L" -vorm. In een vleugel bevindt zich het bewoonbare gedeelte, met op de begane grond kelders, was- en bijkeuken en op de eerste verdieping de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en balkon. De vleugel heeft een portiek, garages en magazijnen op de begane grond en een grote schuur op de eerste verdieping, die kan worden omgezet in extra woonruimtes. Totaal 400 m2 oppervlak waarvan 180 m2 bewoonbaar.
Het land is verdeeld in twee delen, een deel rond het huis (4700 vierkante meter)met tuin, moestuin en fruitbomen en het andere deel (8600 m²) is bos, in de directe omgeving. Het huis is in goede staat, comfortabel, het is uitgerust met een zonnepaneelsysteem voor het verwarmen van water en verwarming met houtkachels in de woonkamer en in de slaapkamers. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding voor dit huis in de heuvels, omringd door de beroemde wijngaarden van Langhe.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID171679

Prijs€ 250.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Dogliani

Land Italië

Regio Piëmont

Bekijk profiel

Aangeboden door:

ItaliaCasa

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning