Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Paasloo

Overijssel, Nederland

Vanaf € 119.500

Woning delen
Woonoppervlakte 55m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Duurzaam Dutch Design vakantiehuis Weerribben-Giethoorn e.o.

De woning staat dichtbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en is duurzaam gebouwd. Dit volledig gasloze en onder Dutch Design ontworpen huis staat op een rustige plek bij recreatiecentrum de Eikenhof. Naast deze eerste woning kunnen wij u nog meerder kavels met een nieuwe woning aanbieden. Voor inspiratie van de diverse modelwoning bekijk de woningen op de website: www.tiny-town.nl

Doordat een groot deel van de woning uit glas bestaat, heeft u overdag een natuurlijke lichtinval. Zo is de woning de hele dag prettig verlicht. Naast een overdekte veranda kunt u tevens heerlijk buiten zitten op het terras voor de woning of in de ruime tuin rondom de woning.

De woning heeft een mooie zithoek met een comfortabele bank en een eethoek voor vier personen. De keuken is basic (geen oven en vaatwasser), bevat een koel/vriescombinatie, de mogelijkheid om elektrisch(2 pits) te koken en heeft verder onder andere een koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer biedt een toilet, douche en wasbak met spiegel. Op de eerste verdieping staat staat een comfortabele boxspring voor twee personen. Tevens is op deze verdieping een heerlijke leesruimte gecreëerd of er voor kiezen een extra slaapkamer. Uiteraard kunt u ook de nieuwe woning naar eigen smaak door ons laten indelen/inrichten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID155470

PrijsVanaf € 119.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres paasloërweg 12

Postcode 8378 JB

Plaats Paasloo

Land Nederland

Regio Overijssel

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tiny-Town vastgoed en verhuur B.V.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning