Bezoek de beurs

15 - 16 oktober 2022 | Flanders Expo Gent | 11:00 – 18:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*
Terug naar overzicht

Appartementen Malinska - Krk eiland Kroatië

Kvarner, Kroatië

€ 490.000

Appartementen Malinska - Krk eiland Kroatië

  • Fantastisch uitzicht op de oude stand van Rovinj

  • Inclusief 2 parkeerplaatsen in garage

  • Jacuzzi op dakterras

Deze zes moderne appartementen zijn gebouwd met hoog kwalitatieve bouwmaterialen en hebben een mooi uitzicht op zee vanuit de woonkamer. De onderste twee appartementen hebben dit niet maar hebben daarom een hoekvormige tuin waar u kunt verblijven. De overige appartementen hebben een extra verstevigd diep balkon, waar ruimte is voor een bijvoorbeeld een barbecue, eettafel, zitzakken.

Bij binnenkomst in het complex bevinden zich in het midden een trap en lift. Daaromheen is een gezamenlijke ruimte, ingericht met tropische beplanting. Elk appartement heeft zijn eigen (beschutte) zwembad, dat niet toegankelijk is voor anderen. Een detail om te benoemen is dat alle plafonds hoog zijn (3 meter) en dat ook de glazen raampartijen op maat gemaakt zijn. De ramen zijn openschuifbaar.

De appartementen hebben 3 kamers: Eén langgerekte woonkamer en twee slaapkamers die gescheiden zijn door een badkamer. Het is ook nog mogelijk om één van de twee slaapkamers om te bouwen tot een extra ruimte naast de woonkamer. De glazen wand die de woonkamer scheidt van de tweede ruimte kan er tussenuit worden gehaald.

Wilt u beschikken over een zeer kwalitatief appartement tijdens uw vakanties aan de Adriatische zee of heeft u vragen? Stuur direct een mail naar tomo@tomorealestate.nl of neem contact op met Tom Delic via +31 6 10 29 93 51 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Gegevens

Project ID146711

Prijs€ 490.000

Aantal units 12

Woonoppervlakte 100 - 114m2

Verwachte oplevering 2020


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Postcode 51500

Plaats Krk

Land Kroatië

Regio Kvarner

Aangeboden door:

Tomo Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project