Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Overig in Hoedspruit

Zuid-Afrika

€ 97.500

Woning delen
Woonoppervlakte 28m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Het Radisson Safari Hotel Hoedspruit is gelegen in één Zuid-Afrika’s meest populaire en snelst groeiende safari bestemmingen. Dit en het feit dat één van de grotere hotel operators ter wereld, de Radisson Hotel Group, met haar hoofdkantoor in Brussel en meer dan 1400 hotels wereldwijd, haar naam aan het resort verbindt zal resulteren in een hoge bezettingsgraad en daaruit voortvloeiende zeer aantrekkelijke rendementen.

Uniek van dit project is dat het nu ook voor individuele / particuliere beleggers mogelijk is om deel te nemen in een Radisson Hotel aangezien dit normaliter slechts is weggelegd voor grote investeringsmaatschappijen.

Inmiddels is de bouw in volle gang.

Bij deelname in dit project wordt iedere investeerder eigenaar van de hotelkamer, als bij een appartement, maar zonder dat daar enige beslommeringen bijkomen. De Radisson Hotel Group draagt zorg voor de algehele operations van het hotel, heeft de verplichting om onderhoud te plegen en zo nodig na verloop van tijd te renoveren dan wel het interieur te upgraden.

De uit te keren rendementen zijn gegarandeerd, tot twaalf jaar lang. Er zijn twee momenten ingebouwd waarbij een investeerder tegen een gegarandeerde terugkoopprijs kan uitstappen. Het mag duidelijk zijn dat de rendementen (gemiddeld op jaarbasis gedurende de looptijd) het hoogst zijn indien een investeerder minimaal twaalf jaar blijft deelnemen en bedraagt ruim 9% gemiddeld per jaar.

De gegarandeerde uitstap mogelijkheid na zeven jaren is ingebouwd voor het geval vanwege omstandigheden een investeerder onverhoopt toch eerder over zijn/haar geld wil beschikken. Het is uiteraard mogelijk om de hotelkamer op de vrije markt aan te bieden / te verkopen. Het is eveneens mogelijk om na twaalf jaar geen gebruik te maken van de gegarandeerde terugkoop optie en gewoon te blijven deelnemen in het resultaat van de hotel operations na het verstrijken van de twaalf jaren.

Er is een overeenkomst afgesloten met de Radisson Hotel Group voor een looptijd van 20 jaar, waarna er nog een optie is tot verlenging met nog eens 10 jaar.

Investeerders hebben een streepje voor bij eigen gebruik van de kamer, hiertoe hebben wij een Owners Club opgericht. Het eigen gebruik, dat is gelimiteerd teneinde het rendement te optimaliseren, is vrij overdraagbaar aan vrienden, familie en zaken relaties, hetgeen nog eens een stukje additioneel rendement oplevert, anders dan de jaarlijkse geldelijke uitkeringen.

Wij hebben, indien gewenst, financieringsmogelijkheden beschikbaar. Wij kunnen u hierbij assisteren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de gewenste financiering zelf te regelen. Uiteraard is financiering voor iedereen anders en dient goed te worden afgestemd op de persoonlijke situatie. Voordeel is dat in het geval van een investering in een hotel kamer in het Radisson Safari Hotel Hoedspruit de financiering in veel gevallen aflossingsvrij kan worden afgesloten, tegen een aantrekkelijk rentepercentage en voor een lange rente vaste periode. Door een deel van de investering te financieren tegen een in Nederland geldende zeer lage rente wordt uw rendement op uw eigen geninvesteerd vermogen aanzienlijk verhoogd.

Voor Nederland geldt dat het bezit van de hotelkamer vrijgesteld is van de box-3 vermogensrendementsheffing. De jaarlijkse uitkeringen van het rendement vinden plaats in Nederland / Belgie, op een door u te kiezen bankrekening.

Deelname is al mogelijk vanaf ZAR 1 850 000 (circa € 97.500,-). Er zijn zowel tijdens de looptijd als bij aankoop geen bijkomende kosten, met uitzondering van kosten van eventuele begeleiding en advies ter verkrijging van de gewenste financiering.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID145193

Prijs€ 97.500

Bouwjaar 2022

Woningtype Overig

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 1380

Plaats Hoedspruit

Land Zuid-Afrika

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Lowland Developments

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning