Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nemesdéd

Hongarije

€ 9.166

Woning delen
Woonoppervlakte 85m2
Perceeloppervlakte 2.764m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De woning kunt u geheel naar smaal inrichten. Er is de hal en vandaaruit gaat u naar drie kamers. Bij de woning hoort ook de zomerkeuken en een opslagruimte en deze kamers zou u ook bij het huis kunnen trekken zodat er meer mogelijkheden komen.
Verder op het perceel van een 2.764 m2 nog de garage, de vroegere stal, schuren en opslagruimte. Het is een mooi breed perceel.Ziet u niets in de renovatie, dan is nieuwbouw ook een optie. Het grote voordeel is dan dat u snel kunt bouwen op basis van de bestaande bebouwing.Aan voorzieningen is er elektriciteit in de woning en kunt u water en gas vanuit de straat aansluiten. De riolering is in het dorp aanwezig en u kunt daarop aansluiten. Internet en telefoon zijn geen probleem.De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.Dit kan een leuk huis worden in een mooie omgeving.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID141374

Prijs€ 9.166

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nemesdéd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning