Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Alicante, Spanje

Alicante, Spanje

Vanaf € 980.000

Woning delen
Woonoppervlakte 489m2
Perceeloppervlakte 900m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuw project van 6 villa’s met zeezicht in Moraira. Waar de kwaliteit van uitvoering, architectonische innovatie, de ontwikkeling van unieke ideeën en de durf om de architectuur te harmoniseren met de omgeving. Dit project is duidelijk een van de meest exclusieve van de Costa Blanca geworden.

Geselecteerd op locatie, oriëntatie en uitzicht op zee, waarin deze villa is ontworpen die specifiek is aangepast aan dit perceel. Bovendien een exclusief ontwerp met een eigen karakter geïntegreerd in hun omgeving en ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en het goedaardige mediterrane klimaat. Verdeeld over 2 verdiepingen, 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Het doel is om een hoge mate van tevredenheid te bereiken over de energie-efficiëntie van uw woning. Door het verkrijgen van de classificatie A. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen bedacht. Samenvattend: maximale efficiëntie in gevels, vloerverwarming, installatie voor airconditioning, buiten schrijnwerk met thermische brugbreuk, beglazing onder emitterende, waterbesparende systemen in toiletten en kranen, enz.

Het huis als geheel is omheind en heeft twee toegangsdeuren. Een voor voetgangers, met elektronische deuropening en een voor voertuigen met afstandsbediening. Dubbele beglazing met luchtkamer van het type CLIMALIT met zonregulering en lage emissiviteit

Op het terras vinden we het zwembad. Ook een relaxplek om van de zon te genieten of een diner bij de barbecue.

Extra’s: Verwarmd zwembad met warmtepomp, automatische zwembadafdekking, beveiligingssysteem, intelligente verwarmingsthermostaat, lichtregeling met Apple Home Kit, …

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID132708

PrijsVanaf € 980.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Postcode 03724

Plaats Moraira

Land Spanje

Regio Alicante

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning