Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sardinië, Italië

Sardinië, Italië

Vanaf € 169.000

Woning delen
Woonoppervlakte 62m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Badesi is een toeristisch resort in het centrum van Noord-Sardinië, op ongeveer een uur rijden van Olbia en Alghero. Het wordt gekenmerkt door een 11 km lang strand, een van de meest verzorgde in de omgeving, met wit zand en kristalhelder water.

De voltooiing van het meest exclusieve gebied van Badesi gaat door, in de nieuwe projectkavel bieden we enkele villa's aan van 3 types Smart, Superior en Prestige, ze verschillen in binnen- en buitenruimtes, veranda's, zwembad en uitzicht op zee.

De minimale oppervlakte van de tuin begint vanaf 250 m² tot een maximum van 700 m², veranda's en barbecueplaatsen kenmerken de veelgevraagde buitenleefbaarheid voor degenen die komen genieten van de zon van Sardinië.

De binnenruimtes voor Smart en Superior bestaan uit een woonkamer met kitchenette, moderne afwerking, twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een badkamer met douche.
Voor de Prestige villa's hebben we ook 70 m² bewoonbare kelder beschikbaar die uitkijkt over twee ramen op de privétuin.

Bijzondere zorg en aandacht voor energiebesparende voorzieningen: thermische coat, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, zonnepanelen en fotovoltaïsche panelen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID125704

PrijsVanaf € 169.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Adres

Adres Via Nazionale

Postcode 07031

Plaats Badesi

Land Italië

Regio Sardinië

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning