Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dolceacqua

Ligurië, Italië

€ 750.000

Woning delen
Woonoppervlakte 250m2
Perceeloppervlakte 3.500m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Villa Dolceacqua is een huis op een berg. In een oude olijvenboomgaard met adembenemend ‘bella vista’ over het Nervia dal. Het uitzicht leidt via de rivier, langs het middeleeuwse dorpje Dolceacqua naar de Middellandse zee en de Italiaanse Riviera. Omringd door prachtige natuur.

Je vindt hier geen onpersoonlijke en gedateerde vakantiebungalow maar een gezellig en smaakvol ingericht huis waar je je direct lekker en ontspannen in voelt. De vakantiewoning bestaat uit 2 etages.

Villa Dolceacqua is in 2008 gebouwd met respect voor de natuur. We hebben ernaar gestreefd om het zoveel mogelijk op te laten gaan in de natuur en het is daarom gedeeltelijk verzonken in de berg. Het is gebouwd volgens de lokale eisen en waarden. De gebruikte materialen zijn uit de omgeving betrokken, zoals ze dat hier al honderden jaren doen. Ook zijn er veel materialen hergebruikt.

De energievoorziening is helemaal van nu en volledig duurzaam, op basis van zonne energie. Het nieuwe zwembad met zoutelektrolyse is volledig gerealiseerd in maart 2013. Het zwembad is omringd door terrassen van o.a hard hout en voorzien van typische Italiaanse ligbedjes.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID121376

Prijs€ 750.000

Bouwjaar 2009

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres SAN MARTINO

Postcode 1399GM

Plaats Dolceacqua

Land Italië

Regio Ligurië

Aangeboden door:

Nicholas Hartley

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning