Bezoek de beurs

12 - 13 februari 2022 | Flanders Expo Gent | 11:00 – 18:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Didim

Egeïsche Zee-regio, Turkije

Vanaf € 145.000

Woning delen
Woonoppervlakte 191m2
Perceeloppervlakte 700m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

FREYA
Een adembenemend ontwerp, een pracht om in te wonen, Bungalow FREYA. Een strak ontwerp met rustieke afwerking maakt van deze bungalow een tijdloze woning. Zijn natuurstenen buitenmuren zorgen voor het nodige reliëf. Een blikvanger is het L-vormige zwembad. Langs de smalle zijde brengen brede trappen u naar het diepere gedeelte van het bassin. Het volledige terras naast de woonkamer en rond het zwembad is voorzien van slipvrije tegels in licht beige kleur. Vervolgens kan je via de grote cappuccino kleurige stapstenen, tussen de prachtig aangelegde tuinen, het volledig huis omwandelen. De pergola, losstaand van het huis, ter hoogte van de keuken, laat u genieten van het uitzicht op de tuin en het zwembad.
Deze hartelijke woning siert zowel een drukke urbanisatie als een rustige plattelandsomgeving. Ook aan het water gaat deze woning schitteren.
U betreedt uw huis via een prachtige grote inkom deur met glazen zijwanden. Links en recht van de inkom hal bevinden zich 2 grote slaapkamers met elk een “en-suite” badkamer. De wijde schuiframen met uitzicht op de achtertuinen en de grote lintramen boven het bed, zorgen voor een optimale lichtinval. De levendige keramieken vloeren met hun strakke badkamermeubilair, maken het geheel even lichter en groter. De massieve kasten, het granieten werkblad en lintraam boven het aanrecht maken van de keuken een paradijs. De “open” keuken wordt gescheiden van de woonruimte door een decoratief ontworpen tafel voor zes personen. De zijpanelen vormen een verbinding tussen de vloer en het plafond. Het woongedeelte laat u, via zijn 3 grote ramen, genieten van uw tuin en het zwembad. De elektrische openhaard met dubbele ruiten, toont zowel aan het salon als aan de keuken als aan de pergola buiten, zijn vlammen. Een uniek beeld. Al deze elementen, samen met zijn prachtige keramieken vloeren, maakt van deze woning een topper.
Wij horen graag uw eigen inbreng en ontwerp. Samen maken wij uw droom werkelijkheid.
De bouwgrond is exclusief de bouwprijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID111090

PrijsVanaf € 145.000

Bouwjaar 2020

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres camlik

Postcode 09270

Plaats Didim

Land Turkije

Regio Egeïsche Zee-regio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sun Holiday Homes

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning.

Aanhef*

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning