Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Hőgyész

Hongarije

€ 58.974

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 789m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

p>Mooie ruime woning met op de begane vloer een hal, de woonkamer, de keuken, een werkkamer, een badkamer en een toilet. Op de verdieping zijn er nog 3 kamers en een toilet./p>p>Achter de woning is er de stookruimte en een zomerkeuken welke omgebouwd kan worden tot een zelfstandige woonruimte./p>p>Perceel is 789 m2 groot en aan het einde daarvan vindt u een groot bijgebouw van 13 x 6 wat de vroegere stal was./p>p>Elektra (ook 380V), gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met en centrale verwarming welke op gas of hout gestookt kan worden. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>Hőgyész gaat u vinden ten noorden van Dombóvár, niet ver van Tamási en Igal. Hőgyész ligt in het mooie heuvelachtige landschap van dit gebied. In het dorp wonen ruim 3.000 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is verder een dokterspost en een school./p>p>Met de stad Dombóvár op een 25 km kunt u prima uitgebreid shoppen, maar ook genieten van een terrasje, restaurant, sportvoorzieningen etc./p>p>Voor de ontspanning zijn er in deze buurt best veel thermaal baden. Zo is het Gunaras (strand en bad) in Dombóvár op een 20 km, het thermaal bad van Tamási op een 17 km en is het mooie zwembad van Igal op nog geen 60 km. In de zomer kunt u ook heerlijk naar het Balaton. Met een uurtje in de auto kunt u al in de bekende badplaats van Siófok zijn./p>p>Prima woning met veel ruimte waar u direct kunt gaan wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID408037

ID makelaar2101

Prijs€ 58.974

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Hőgyész

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning