Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Neuastenberg

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Vanaf € 475.000

Woonoppervlakte 123m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Highlights
✓ luxe 8-persoons villa
✓ twee badkamers + sauna
✓ volledig gerealiseerd – snel genieten!
✓ in populair vakantiegebied
✓ volledig ingericht
✓ twee parkeerplaatsen
✓ prachtig panorama uitzicht
✓ professionele toeristische verhuur
✓ aantrekkelijk rendement

Villa Alexander 4
Bij binnenkomst van deze luxe, gelijkvloerse villa wordt u verrast door de grote glazen achterpui met fantastisch uitzicht op de piste. Via de ruime hal met garderobe en extra berging komt u de living binnen. De ruime living heeft een luxe open keuken en een comfortabele zit- en eethoek. De zithoek is ingedeeld met sfeervolle gashaard en tv. De keuken in voorzien van een eiland, inbouwapparatuur en veel kastruimte. Via de schuifpui heeft u toegang tot het overdekte terras (28m²) en staat u in directe verbinding met de piste. De villa heeft 4 ruime slaapkamers waarvan één met een badkamer en-suite en één met een stapelbed. De zeer ruime badkamer beschikt over een whirlpool ligbad, inloopdouche, infrarood sauna en een brede wastafel met dubbele kraan. De gehele villa beschikt over een mooie, grijze plavuizen vloer met vloerverwarming.

Uw vakantiewoning dicht bij huis!
De Sauerlandse regio Winterberg is al jaren een begrip bij de Nederlandse vakantieganger en is in vrijwel alle seizoenen een gewilde bestemming voor jong en oud. Niet ten onrechte, want de regio heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in een toeristische infrastructuur die zijn weerga niet kent.

Wintersport dichtbij huis
Voor een mooie wintersportvakantie hoef je niet helemaal naar de Alpen. In de Duitse Wintersport Arena Sauerland vind je op 3 uurtjes rijden van Utrecht, in en rond Winterberg/Neuastenberg, eigenlijk alles wat je nodig hebt. De wintersportplaats Neuastenberg heeft met het Postwiese-skigebied het beste en hoogst gelegen sneeuwzekere skigebied van het Sauerland.

Zomer
Ook in de zomer is het hier prima vertoeven. De dagen zijn lang en warm en u kunt in het Sauerland tal van sportieve activiteiten beoefenen, zoals wandelen, zwemmen, golfen, wildwatersport en fietsen. Rondom Neuastenberg liggen talloze wandelpaden die door de prachtig beboste hellingen lopen. Voor de enthousiaste golfers zijn er vlakbij twee mogelijkheden: de 18-holes baan in Schmallenberg en de 9-holes golfclub Winterberg.

Neuastenberg
Neuastenberg is een knus en authentiek wintersportdorp waarvan het traditionele karakter goed bewaard is gebleven. De kenmerkende vakwerkhuizen en de gezellige restaurantjes zorgen voor een sfeervol geheel. In het dorp zijn diverse hotels, waaronder het bekende Dorint en winkeltjes voor uw dagelijkse inkopen. Ook de après-ski is goed verzorgd en het is altijd gezellig in de barretjes bij de skipiste en rondom de liften. Winterberg. Op een paar minuten rijden van de villa’s ligt het gezellige
en bruisende stadje Winterberg. Deze vroegere Hanzenstad is in de 13e eeuw ontstaan en is een oud kuuroord. Inmiddels is Winterberg uitgegroeid tot een bekende internationale wintersportplaats.
In het gezellige centrum vindt u tal van winkels en boetiekjes maar ook leuke konditoreien en veel restaurants. De keuken is gevarieerd, van fastfood tot toprestaurants en de après-ski is uitstekend. Ook diegenen die later op de avond nog vertier zoeken, kunnen zich prima uitleven in een wijnbarretje of in één van de trendy discotheken.

Direct aan de skipiste! (ski-in ski-out)
In de dorpskern en op de skipiste van het authentieke dorpje Neuastenberg is in een moderne eigentijdse stijl het project Villas Winterberg gebouwd. De comfortabele villa’s en appartementen hebben allemaal een in-house wellness, zijn van alle gemakken voorzien en hebben door de verfrissende architectuur een voor de regio Winterberg unieke uitstraling.

Het project
Villas Winterberg is qua luxe en uitstraling uniek in het Sauerland. De moderne, frisse architectuur, kenmerkt zich door veel glas en een bijzondere daklijn. De grote vensters zorgen voor veel licht en een panoramisch uitzicht en maken dat u zich één voelt met de natuur. Het project bestaat in totaal uit 24 (deels geschakelde) villa’s en appartementen, gelegen op een zonnige locatie direct aan de skipiste.

Op basis van de totale investering (koopsom + notariskosten + overdrachtsbelasting) is een aantrekkelijk rendement haalbaar. Indien gewenst zijn er financieringsmogelijkheden.

Villas Winterberg wordt sinds 2016 succesvol verhuurd en wordt door gasten beoordeeld met een 8.7 op Booking.com en 4.6 sterren op Google.

De foto's betreffen beelden van het algemene project ter impressie, wij nodigen u graag uit de villa met eigen ogen te komen bekijken!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID382187

PrijsVanaf € 475.000

Bouwjaar 2016

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Villas Winterberg Neuastenbergerstrasse 21a

Postcode 59955

Plaats Neuastenberg

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Sparcs Leisure Development

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning