Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Isla Canela S.A.

Isla Canela S.A.
Avenida de la Mojarra, s/n (side to Hotel Playa Senator)
21409 Isla Canela, Ayamonte, Huelva
Spanje
+34 959 479 525
https://www.islacanela.es/en/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting 1985

Medewerkers

Over Isla Canela S.A.

Isla Canela, Spanje, een perfecte locatie om een ​​tweede woning te kopen. Deze Spaanse stad, gelegen in Huelva, is een perfecte en rustige omgeving om met uw gezin te genieten van de zon en het strand. Of het nu in de zomer of in de winter is, het weer op Isla Canela is altijd goed en stelt u in staat om het hele jaar door van buitenactiviteiten te genieten. Er zijn ook veel restaurants, winkels, kwaliteitsstranden, een zeehaven en een grote golfbaan. Als u overweegt een woning in Spanje te kopen, is Isla Canela de beste optie. We hebben verschillende soorten appartementen aan het strand en eengezinswoningen. Bekijk onze selectie in de meest exclusieve privé urbanisaties van het gebied. U kunt strandhuizen met twee of meer kamers tegen een gereduceerde prijs vinden, met geweldige voorzieningen zoals een fitnessruimte, zwembaden, paddle- en tennisbanen, enz. Het kopen van een huis in Spanje heeft meerdere voordelen, de nabijheid en de prijs van de vluchten maken het een zeer comfortabele plek om op elk moment te reizen. Als u bijvoorbeeld besluit om met pensioen te gaan en in Isla Canela, Costa de la Luz, te gaan wonen, is uw gezin slechts twee uur verwijderd van uw nieuwe huis en kunnen ze u bezoeken wanneer ze maar willen. Bovendien zijn de prijzen van vakantiewoningen meestal hoger, dus kopen is een kans om geld te besparen op de middellange en lange termijn. En je hoeft niet elke keer naar de juiste huur te zoeken als je wilt ontspannen en genieten van het strand. Kom naar uw huis wanneer u maar wilt en geniet op uw gemak van de heerlijke sfeer op Isla Canela. Geniet wanneer u maar wilt van de aantrekkelijke Spaanse cultuur en haar gastronomie. Raadpleeg ons vrijblijvend en ken alle details van onze verschillende promoties.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Isla Canela S.A.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden