Visiter la foire

19 - 20 octobre | Flanders Expo Gand | 10:00 – 17:00 uur

Immo BelPort

19 - 20 octobre Flanders Expo Gand

Immo BelPort
Esdoornstraat, 21
8300 Knokke
België
+32468214014
http://www.immobelport.com
Numéro de stand - 601

Présent au salon:

19 - 20 octobre Flanders Expo Gand
Nombre d'employés
Numéro d'entreprise: BE0825.313.315
Formulaire commercial Entreprise individuelle
Première participation à une exposition
Nombre de participations à des expositions
Nous parlons les langues suivantes NL,EN,DE,FR
Année d'établissement 2020

Collaborateurs

Kim Duerinck

à propos de Immo BelPort

Immo BelPort is een nieuwe wind doorheen de vastgoedmarkt, het profileert zich als een jong, fris en dynamisch kantoor gespecialiseerd in zowel de verkoop als verhuur van woningen en appartementen, garages en vakantiewoningen in België en Portugal. Immo BelPort is een klein kantoor en dat willen we bewust zo houden. Juist door onze persoonlijke aanpak kunnen we de klant de aandacht geven die hij of zij verdient. Zo kunnen wij werken in het kader van uw behoeften en uw belangen. Wij adviseren u in alle aspecten. Door de steeds wijzigende fiscale en wettelijke vereisten is de samenstelling van een goed verkoop- en verhuurdossier een héél belangrijk gegeven voor het welslagen van uw vastgoedtransactie zowel in België als in Portugal. Immo BelPort staat u dan ook graag bij om uw dossier met de grootste integriteit samen te stellen, gaande van een realistische waardebepaling tot de verwerking van alle keuringen en attesten en het opmaken van een juridisch waterdicht compromis of verhuurcontract. Hopelijk tot binnenkort! Kim

Ce courtier est affilié à

Logo BIV IPI

Formulaire de contact

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offre Immo BelPort

Abonnez-vous à la newsletter

Inscrivez-vous maintenant pour recevoir notre lettre d’informations avec les dernières infos concernant le salon Second Home. Ou recevez chaque semaine la dernière offre de maisons dans votre boîte mail. Vous pouvez à tout moment vous désinscrire simplement.



S'inscrire