Visiter la foire

19 - 20 octobre | Flanders Expo Gand | 10:00 – 17:00 uur

Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Boom & Meijer Vastgoed B.V.
Broekstraat 32
6828 PZ Arnhem
Nederland
+31 85 732 5910
https://www.bmvastgoed.nl/

Présent au salon:

19 - 20 octobre Flanders Expo Gand
Nombre d'employés
Numéro d'entreprise:
Formulaire commercial
Première participation à une exposition
Nombre de participations à des expositions
Nous parlons les langues suivantes NL,EN
Année d'établissement

Collaborateurs

Mike Inge

Eigenaar

Donny Verboom

Eigenaar

à propos de Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Als verhuurmakelaar verhuren wij dagelijks met veel plezier en enthousiasme woningen in Arnhem en omstreken. Of we nou voor de verhuurder bezig zijn met het verhuren van zijn woning of met een potentiële huurder op pad zijn voor het bezichtigen van huurwoningen... Wij doen het elke dag weer met veel plezier. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van vastgoed, zowel voor beleggers als voor particulieren. Ook kunnen wij u helpen met het financieren van uw vastgoed / koopwoning. Elke situatie is anders en dat maakt ons werk zo leuk, althans dat vinden wij. Het (ver)huren en/of het kopen van een woning kan daarin tegen ook een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen en dit proces te vereenvoudigen. Presteren met passie en plezier! Dat is wat wij als makelaar doen!

Formulaire de contact

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offre Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Abonnez-vous à la newsletter

Inscrivez-vous maintenant pour recevoir notre lettre d’informations avec les dernières infos concernant le salon Second Home. Ou recevez chaque semaine la dernière offre de maisons dans votre boîte mail. Vous pouvez à tout moment vous désinscrire simplement.



S'inscrire