Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Santa Catherina

Curaçao

€ 275.000

Woonoppervlakte 390m2
Perceeloppervlakte 910m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Geweldige gezinswoning met appartement in Santa Catharina voor een prijs van EUR 275.000,-!

Santa Catharina ligt vlakbij de St. Jorisbaai aan de oostkust van het eiland. Dit is een rustig gebied ten oosten van Willemstad. Een rit naar het centrum van Willemstad duurt slechts 20 minuten evenals naar populaire stranden (Seaquarium Beach, Jan Thiel Beach) en het Spaanse Water. Er zijn verschillende wandelpaden in de buurt, evenals de Ostrich Farm en de St. Jorisbaai. Santa Catherina is verder de perfecte uitvalsbasis voor allerlei watersporten!

Deze geweldige gezinswoning uit 2002 is gelegen op een groot perceel ( 910 m2) met een zeer tropische tuin en veel ruimte. De locatie biedt een heerlijk briesje en een zeer rustige omgeving. Bij aankomst zie je meteen de breedte van de woning afgezet door een groot hek. Er bevinden zich een grote carport en grote voortuin met een van de vele terrassen die deze woning bezit. Door de verschillende ingangen aan de voorzijde is het makkelijk om zowel de woning en het appartement apart te betreden.

Bij binnenkomst in de woning via de ontspannende porch kom je via de royale gang in de zeer grote woonkamer. Op dit moment zijn er twee grote woonkamers verdeeld in een groot salon/tv-kamer en is er een verbinding naar de andere leefkamer waar verschillende mogelijkheden zijn om te ontspannen of te eten. Uiteraard is het makkelijk om dit gedeelte om te toveren tot een zeer royale slaapkamer. Door de hoge plafonds is het altijd fris in huis. De tegels zijn van Italiaanse komaf en zorgen voor die extra mediterrane sfeer. De keuken met aangrenzende bar is van alle gemakken voorzien en is gemaakt van bijzonder hout wat een stoere natuurlijke uitstraling geeft. De woning heeft 3 slaapkamers, waarvan er 1 is ingericht als kledingkamer. Er is een grote badkamer en het aparte toilet is centraal in de woning gesitueerd.

Appartement
Op het grote perceel bevind zich tevens een royaal appartement met keuken, stijlvolle badkamer en toillet. Dit appartment is gemakklijk te verhuren, maar bied ook de mogelijkheid om jouw toekomstige gasten een heerlijk verblijf aan te bieden op het Caribische eiland.

Terrassen
De woning kent vele terrassen waardoor je het buitenleven van Curaçao optimaal kunt ervaren. Een van de terrassen heeft zelfs een buitenbar waar je extra kunt genieten van jouw lekkere cocktail.

Outdoor
Naast de vele terrasen is het buiten leven in La Quinta Villas 96 zeer aangenaam omdat er ook buiten vele voorzieningen zijn zoals een toilet-, was- en opslagruimte. Tevens is er een hondenhok. Het hek aan de voorkant bied je de ruimte om je auto’s te stallen op het terrein. Er is nog veel ruimte over om bijvoorbeeld een zwembad te plaatsen.

Extra pluspunten
Er is in zowel de woning als het appartment 110 en 220 voltage. De bakstenen zijn gezet door een erkend bedrijf. Er is een 15 meter ijzerenbalk geplaatst ter ondersteuning van het dak. Rondom de woning is er naast het groen, gekozen voor onderhoudsvrij beton. Het prieel is voorzien van verlichting en stroom. De woning is gesitueerd in een vriendelijke en veilige wijk. Flow heeft inmiddels fiber aangelegd wat zorgt voor ultra snel internet. Er zijn verschillende airco’s aanwezig.

Kenmerken La Quinta Villas 96
Vraagprijs: ANG 535.000,- k.k. (EUR 275.000,-)
Object: villa
Bouwjaar: 2002
Oppervlakte perceel: 910m2
Woonruimte: 390m2
Plaats en wijk: Santa Catharina
Tuin: diverse terassen
Bijzonderheden: woonhuis met los appartement

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID378633

Prijs€ 275.000

Bouwjaar 2002

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres La Quinta Villa’s 96

Plaats Santa Catherina

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

MiO, Masters in Opportunities

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning