Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Curaçao

€ 884.000

Woonoppervlakte 950m2
Perceeloppervlakte 950m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Op een prachtige locatie met direct uitzicht op hole 4 van de golfbaan van het BlueBay Golf Beach resort wordt deze ruim opgezette woning met gastenverblijf gebouwd. De aflopende kavel biedt de mogelijkheid tot het bouwen van een woning met twee niveaus. Op de begane grond is het woongedeelte met 3 slaapkamers en 2,5 badkamer gesitueerd. In het souterrain een separaat appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en porch.  Vanaf de rustige doodlopende straat parkeert u uw auto onder de carport aan de voorzijde. Bij de entree van de woning loopt u direct in de ruime living met open keuken. Door de schuifpui van ruim 8 meter te openen worden binnen en buiten één grote leefruimte. Hier kijkt u uit over de golfbaan, uw eigen infinitypool en zonneterras. Naast de keuken bevind zich een aparte bergruimte en gastentoilet. Vanuit de living heeft u toegang tot twee slaapkamers met gedeelde badkamer. De master bedroom bevind zich aan de achterzijde van de woning. Door het grote hoekraam heeft u ook vanuit hier prachtig uitzicht. Daarnaast is de master bedroom voorzien van een badkamer ensuite en ruime walk in closet. In het souterrain van de woning is een volledig separaat appartement gesitueerd met woonkamer, slaapkamer en badkamer. De woonkamer is voorzien van een schuifpui met toegang tot de porch. Daarnaast is er nog een aparte bergruimte van ruim 16 m2. De woning wordt turn key opgeleverd met vloeren, keuken, badkamers en AC units. Het afwerkingsniveau is bijzonder hoog door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. De aluminium kozijnen en ramen en hardhouten binnendeuren zijn onderhoudsvriendelijk en robuust. De keuken wordt uitgevoerd met inbouwapparatuur van hoogwaardige Europese kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in deze woning of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de listing agent!Huisnr.: hs2583br />br />Op een internationaal eiland als Curaçao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar de andere geaccepteerde valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID323946

ID makelaar2583

Prijs€ 884.000

Bouwjaar 0

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

RE/MAX BonBini

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning